Groupama Asigurari

Orase: BUCURESTI
Industrie: Bancar-Servicii financiare

Site www.groupama.ro


Groupama este o companie multinationala de origine franceza, prezenta in 11 tari din Europa si Asia, care a patruns gradual pe piata romaneasca incepand cu sfarsitul anului 2007. Cu ajutorul a 34.000 de angajati, Groupama vine in intampinarea a peste 13 milioane de clienti, la nivel international.

In prezent, Groupama Asigurari ocupa locul patru in clasamentul general al societatilor de asigurari la finalul lui 2014, cu o cota de piata de aproximativ 9%, 1500 de angajati si 1 milion de clienti.

Groupama Asigurari detine o retea comerciala integrata unica, ce cuprinde aproximativ 120 de agentii si puncte de vanzare, situate pe intreg teritoriul tarii si parteneriate strategice de bancassurance.

Strategia noastra are la baza valorile fundamentale ale Grupului, care definesc relatia cu partenerii, clientii si angajatii nostri: proximitate, responsabilitate si solidaritate.

Obiectivele Groupama Asigurari sunt strans legate de investitia in resursele umane, ca baza a succesului pe termen lung al companiei, iar unul dintre acestea este acela de a deveni compania de asigurari preferata de romani.

Suntem in cautare de colegi cu atitudine pozitiva, potential de dezvoltare, spirit antreprenorial si dorinta de invatare continua.

Intre timp daca vreti sa ne cunoasteti mai bine, sa aflati in ce proiecte suntem implicati sau unde ne puteti gasi atunci cand nu suntem la birou, intrati pe: www.facebook.com/GroupamaRo.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Groupama Asigurari

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Groupama Asigurari

Companie Oras(e) Data