Joburi Garanti BBVA Romania

   

    La Garanti BBVA Romania am creat un climat care inspiră colaborarea și comunicarea. Am  construit astfel o echipă unită și energică, care pune întotdeauna clientul pe primul loc. Susținem aspirațiile colegilor noștri și îi încurajăm să se perfecționeze continuu și să își urmeze pasiunile. Ca echipă, ne preocupă creșterea eficienței operaționale și îmbunătățirea constantă a serviciilor oferite clienților.

    Valorile noastre sunt inspirate de cele ale grupului financiar global BBVA: clienții pe primul loc, gândire în perspectivă și o singură echipă. În 20 de ani de prezență pe piața românească, ne-am consolidat poziția de instituție financiară valoroasă, experimentată, inovatoare și centrată pe oameni.

    În 2019, Garanti BBVA România a fost desemnată Superbrand, pentru al doilea an consecutiv, evidențiindu-se dintr-o listă de peste 1.500 de branduri analizate de Superbrands România. Mai mult, Garanti BBVA România a primit din partea prestigioasei reviste Global Finance premiul “Best Consumer Digital Bank in Romania”. Distincția a fost acordată în cadrul evenimentului “The World’s Best Consumer Digital Banks In Central & Eastern Europe 2019” și este cel de-al 12-lea premiu ce ne-a fost acordat în ultimii unsprezece ani din partea acestei reviste respectate.

   Garanti BBVA România este deținută de Garanti BBVA, a doua cea mai mare bancă privată din Turcia, cu prezență notabilă pe toate liniile de afaceri și peste 17 milioane de clienți. Grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) este acționarul majoritar al Garanti BBVA Turcia.

 

 

 

Alina Plătică, Head of Retail Credit Management, Garanti BBVA Romania

“Am fost norocoasă acum 13 ani, când m-am alăturat echipei Garanti BBVA ca tânără absolventă. Aici am reușit să îmi întâlnesc mentorul, care a jucat un rol esențial în cariera mea ulterioară. M-a încurajat și m-a inspirat astfel încât să îmi descopăr punctele slabe și să le elimin și să îmi dezvolt punctele tari. Fiecare zi este diferită și oferă noi oportunități de a învăța lucruri noi. Monotonia nu are loc în echipa noastră”.

 

 

 

 

Emilian Mihai Iacob, ICT Infrastructure Officer, Garanti BBVA Romania

Am lucrat în trecut pentru o companie elvețiană. Garanti BBVA îmi amintește de acel loc de muncă, unde profesionalismul, regulile clare și procedurile sunt aplicate fără excepție.

 

    Suntem mândri de colegii noștri care participă la evenimente sportive și îi încurajm pe noii veniți să își descopere sau cultive un stil de viața sănătos. Unii dintre cei mai în formă colegi participă anual la Maratonul International Bucuresti.

                        


     Îi susţinem pe colegii cu pasiuni comune să țină legătura unii cu alții și îi ajutăm să se perfecționeze. De pildă, colegii noștri pasionați de fotografie au participat la un workshop de fotografie cu un renumit fotograf

                   

   Garanti BBVA Romania investește de peste 20 de ani în proiecte de protecția mediului și susține antreprenorii locali și proiecte culturale unice.

Ne implicăm în programele de protejare a habitatelor naturale ale României, printr-un parteneriat pe termen lung cu Asociația Worldwide Fund for Nature (WWF Romania). În cadrul acestei colaborări, în 2010, am lansat WWF Bonus Card, primul card de afinitate eco din România, prin intermediul căruia banca redirecționează 0,3% din valoarea totală a tranzacțiilor efectuate de posesorii cardului către proiectele locale ale WWF, precum protejarea zonelor de conservare din Carpați, cele aflate de-a lungul Dunării și cele din Delta Dunării. Garanti BBVA a direcționat, între 2010 și 2019, aproximativ 1,5 milioane RON organizației WWF, pentru a sprijini dezvoltarea și implementarea proiectelor sale de mediu în România.

   În același timp, am stabilit încă din 2010 un parteneriat cu Asociația Viitor Plus, susținând proiectul lor “Recicleta”, cu scopul de a colecta și recicla deșeurile de hârtie rezultate în urma activității profesionale din bancă. De asemenea, suntem mândri parteneri ai Atelierului de Pânză, un proiect care oferă alternative ecologice la pungile de plastic. Atelierul de Pânză este și o afacere socială, având angajați cu dizabilități, care contribuie la realizarea pungilor de pânză.

    Sprijinim cu aceeași pasiune și alte proiecte. Unul dintre acestea este Festivalul ”25 De Ore Non-Stop De Teatru” organizat în Sibiu de Asociația Teatrul BIS. Acest maraton teatral oferă o nouă abordare, cu reprezentații în locuri mai puțin convenționale și vizează promovarea tinerilor actori și a companiilor teatrale independente.

    Susținem se asemenea proiecte care cresc rolul femeilor în conducerea afacerilor. În acest sens, am dezvoltat un parteneriat cu Asociația Professional Women’s Network România (PWN), care a conceput o serie de ateliere de lucru, care oferă antreprenoarelor instrumente teoretice și practice pentru construirea de afaceri de succes.

 

BUCURESTI
Bancar-Servicii financiare

Joburi Garanti BBVA Romania:

Locuri de munca Garanti BBVA Romania

Angajari Garanti BBVA Romania