ProCredit Bank

Orase: Brasov BUCURESTI Cluj Napoca Constanta Craiova Timisoara
Industrie: Bancar-Servicii financiare

Site www.procreditbank.ro
 ProCredit Bank este o bancă cu servicii complete, orientată spre dezvoltare. Oferim clienţilor noştri, persoane fizice şi întreprinderi, servicii bancare excelente.
 
 În operaţiunile noastre, aderăm la o serie de principii de bază: punem valoare pe transparenţă în comunicarea cu clienţii, nu promovăm creditele de consum şi furnizăm servicii bazate atât pe înţelegerea situaţiei fiecărui client, cât şi pe o analiză financiară solidă.Această abordare responsabilă faţă de activitatea bancară ne permite să construim parteneriate de lungă durată cu clienţii noştri, bazate pe încredere reciprocă.

 În derularea activităţii noastre cu clienţii persoane juridice, ne concentrăm pe finanţarea întreprinderilor foarte mici, mici şi mijlocii, deoarece suntem convinşi că aceste afaceri creează locuri de muncă şi au o contribuţie vitală la dezvoltarea economică a ţărilor în care operează. Oferind facilităţi de economisire simple şi accesibile şi alte servicii bancare şi investind resurse substanţiale în educaţia financiară, ne propunem să promovăm o cultură a economisirii şi a responsabilităţii care să poată aduce o mai mare stabilitate şi siguranţă familiilor obişnuite.

 Acţionarii noştri aşteaptă un randament susţinut al investiţiilor pe termen lung, fără a avea ca obiectiv maximizarea profitului pe termen scurt. Investim semnificativ în instruirea şi dezvoltarea personalului nostru, pentru a crea o atmosferă de lucru deschisă şi eficientă şi pentru a oferi clienţilor noştri servicii prietenoase şi competențe.
 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca ProCredit Bank

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi ProCredit Bank

Companie Oras(e) Data