Eucom

Orase: BUCURESTI
Industrie: Educational Servicii&BPO

Site https://www.eucom.roNe mândrim cu 16 ani de experiență și performanță în servicii lingvistice adresate companiilor, astăzi fiind Centru de Excelență la nivel național. Liniile noastre de business sunt cursuri de limbi străine, audit lingvistic, traduceri specializate și interpretariat.

Echipa noastră numără peste 300 de specialiști în limbi străine, în dezvoltarea cărora investim continuu. Fiind parte a grupului Ascendis, liderul pieței de training în domeniul dezvoltării organizaționale, susținem periodic traininguri de specializare a trainerilor.

Ne individualizăm prin cursuri adaptate la specificul și obiectivele companiei și ne place să predăm limbi străine într-un mod interactiv. Suntem permanent orientați spre inovație, integrând cele mai noi tendințe în trainingurile noastre.

De fiecare dată ne îndeplinim cu entuziasm misiunea de a fi un Bridge to the world pentru companiile aflate în plină expansiune.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Eucom

Companie Oras(e) Data
Business Development Specialist

full-time1 - 5 ani experienta

Te vei asigura de bunul mers al societății din perspectiva obiectivelor de creștere. Îți vei coordona activitatea de vânzări și vei identifica modalități de eficientizare a activității. Este important să ai deschidere în transmiterea cunoștințelor avute și dobândite.

Eucom BUCURESTI
30.07.2021
Corporate Communications Executive

full-time1 - 5 ani experienta

În acest moment căutăm Mâna dreaptă a CEO-ului care va fi responsabil atât de coordonarea strategiei de marketing a companiei, cât şi de preluarea activităților administrative ale rolului profesional al CEO-ului.

Eucom BUCURESTI
30.07.2021

Joburi Eucom

Companie Oras(e) Data