STUDIO MODERNA is the leading omni-channel e-commerce and direct to consumer platform in Central and Eastern Europe, with vertically-integrated network reaching more than 300 million consumers across 20 countries, with headquarters in Slovenia and over 6000 employees across the globe and 310+ retail stores across CE Europe. Our well-known, trusted and enjoyable international brands are present all around the world: Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Top Shop, LiveActive, Wellneo, Rovus, Kosmodisk.

We believe that our people are our greatest strength. We are successful in what we do because we hire, develop and empower smart people who have the passion to make a significant contribution to our business.

We believe in helping our people reach their full potential. That is why continuous learning, new skill development and real time feedback are increasingly integral to our culture.

Great brands, clear vision, amazing people...

For more information about our company, please visit the website www.studio-moderna.com / www.dormeo.ro

Our brands:


 




Studio Moderna este compania unde principalul criteriu pentru a te angaja este atitudinea, nu varsta sau sexul persoanei. In echipa, ai un plan de avansare bine gandit.


Colegi cool, bonusuri, program flexibil pe care tu il stabilesti si, bineinteles, team buildinguri. Asa e viata la Studio Moderna, unde interviul devine o discutie amicala. La inceput sa inveti din greseli, dar atmosfera si echipa te motiveaza sa fii mai bun. In fisa postului tau, imediat dupa atingerea obiectivelor, conteaza sa te simti bine si sa ai clienti multumiti. Iar la capitolul abilitati, te mandresti cu arta de a comunica cu cei mai pretentiosi clienti.

Povestea Studio Moderna in Romania a inceput in 2003. Dupa zece ani de experienta in care a promovat sute de produse prin intermediul teleshoping-ului, Studio Moderna a lansat propriile sale branduri, dintre care cel mai cunoscut este Dormeo. Cifra de afaceri a crescut in fiecare an din 2003. In 2016, se estimeaza ca aceasta va depasi 50 de milioane de euro, cu o crestere de 15% fata de anul precedent.

In tot acest timp, Studio Moderna si-a marit si echipa. In prezent, are 750 de angajati la nivel national, două Call Centere, unul in Bucuresti si unul in Targu Mures si 38 de magazine Top Shop si Dormeo in Bucuresti si in orasele mari din tara. „Pana la sfarsitul anului, dorim sa crestem echipa de Consultanti vanzari prin telefon din Bucuresti si Targu Mures cu aproximativ 50 de persoane”, declara Nadia Dragoi, HR Manager in cadrul Studio Moderna. Nadia Dragoi ne-a povestit despre cum este viata la Studio Moderna, cum a evoluat businessul si, odata cu el, si echipa. Are criterii de recrutare bine definite si valori de care tine cont mai presus de experienta candidatilor.
 


We believe that practical part is more important than theoretical one and our trainings are designed  in this way. We create them according to principle: “focus on people based on result”. The emplyees have possibility  to making practice in one of our departments and develop with  the most valuable colleagues.

We also offer training programs to develop your professional and personal skills, such as:

•    The secret ingredient of communication
•    How to deal with you emotions
•    The secret of top salesman
•    How to provide efficient feedback
•    Long term personal branding
•    Efficient Leadership

Apply Here (link cu jobul pt consultant call center)




Irina Mihaela Agrigoroaiei a primit distinctia de Golden Agent si multe premii pentru rezultatele foarte bune in Studio Moderna. Descopera evolutia Irinei! :)

"M-am angajat la Studio Moderna in 2011, job-ul de consultant vanzari fiind primul ochit, primul lovit dupa absolvirea facultatii, dar si punctul de pornire in cariera mea de vanzari. 
In urma depasirii cu brio a targeturilor impuse, am fost selectata sa fac parte din echipa de Club. 
De-a lungul celor 5 ani in cadrul companiei am invatat cum sa vand un produs in beneficii, sa lucrez in echipa, cu diverse tipologii de clienti si mi-am dezvoltat capacitatea de analiza si sinteza, tehnicile de abordare si negociere si capacitatea de gestiune a timpului. Am realizat importanța ambitiei si a motivatiei personale. 
Intregul efort s-a concretizat prin bonusuri consistente, 5 premii pentru cel mai bun agent al lunii si distinctia acordata de „Golden Agent” - acordata primilor 5% agenti din Studio Moderna."



Colegul nostru Marius Nistor povesteste, simpatic, cum este sa lucrezi la Studio Moderna. Alatura-te si tu echipei noastre de vanzari! ;) 
 
"Lucrez la Studio Moderna de peste 5 ani de zile. Cand m-am angajat eram un barbat frumos si cu par, dar eram timid. Acum sunt chel, dar stiu cum sa obtin ceea ce imi doresc. Financiar ma descurc de minune si, de cand lucrez aici, am tot ceea ce isi poate dori un om. O casa, o masina, dar, cel mai important, o familie minunata. Ceea ce va poate oferi acest loc de munca, nu va poate oferi absolut nimeni. Va las pe voi sa descoperiti despre ce este vorba."
 


Any a castigat premiul "Golden Agent" si a plecat in Roma si Atena. :)

"Studio Moderna…primul interviu, primul job, primul contract de munca semnat. Totul a inceput acum 4 ani si jumatate, cand compania recruta studenti din Universitatea Politehnica. Cu timpul, Studio Moderna pentru mine s-a transformat in a doua familie.
Timp de 2 ani, am ocupat pozitia de agent si din 2013 cea de mentor. Imi place foarte mult ce fac, ma vad aici si peste multi ani. 

Compania a contribuit la dezvoltarea mea prin training-uri periodice si intelegerea necesara pentru a-mi putea duce la bun sfarsit si studiile. 
Am participat pana acum la 2 excursii internationale ”Golden Agent” in Roma si Atena, prilej cu care am interactionat cu colegii nostri si din alte tari, care m-au facut sa ma simt cu adevarat rasplatita si apreciata.”





Colega noastra, Cristina Simion, despre cum este sa lucrezi la Studio Moderna: 


"Lucrez la Studio Moderna de 1 an si 7 luni. Studio Moderna a fost primul meu loc de munca. Imi doream sa fiu agent de vanzari, insa niciodata nu am crezut ca o sa imi placa atat de mult ceea ce fac aici. In aceasta firma avem parte tot timpul de suport din partea supervizorilor, iar colectivul este foarte unit. Imi place sa lucrez aici pentru ca este o atmosfera foarte placuta, pentru ca mi-am dezvoltat abilitatile de comunicare.

Pot spune ca Studio Moderna este o rampa de lansare pentru toata lumea. Recomand tuturor celor care vor sa lucreze intr-un mediu dinamic si sa castige un salariu satisfacator sa se angajeze la Studio Moderna. Trebuie doar sa iti placa ceea ce faci!!!"
BUCURESTI, Ploiesti, Targu Mures
Servicii&BPO

Joburi Studio Moderna:

Studio Moderna nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

German Speakers | Bucuresti

SalesConsulting

Aplica fara CV

MSSQL Database Admin

Infosys
Hybrid

Aplica fara CV

Windows Administrator

Infosys
Hybrid

Aplica fara CV

EUC Analyst with Dutch

Infosys
Hybrid

Aplica fara CV

EUC Team Lead

Infosys
Hybrid

Aplica fara CV

Consilier vanzari

BIA Human Capital Solutions

Aplica fara CV

Inside Sales Representative

EUROPRIM GROUP

Aplica fara CV

Appian Developer

Infosys

Aplica fara CV

Back-office Support Ambassador - French and English(Remote)

TELUS International
Remote
Job national
Aplica fara CV

Senior Frontend Developer

Infosys
Hybrid

Aplica fara CV

Part time Airbnb Resolution Agent with French (Remote)

TELUS International
Remote
Job national
Aplica fara CV

Locuri de munca Studio Moderna

Angajari Studio Moderna