Zepter International Romania

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Altele

Site http://www.zepter.ro/ALĂTURAŢI-VĂ MISIUNII ZEPTER PENTRU SĂNĂTATE!

Zepter International este o companie cu mai multe branduri, care produce, vinde şi distribuie în întreaga lume bunuri de consum exclusive şi de cea mai bună calitate, în principal prin propria reţea de consultanţi de vânzări, dar şi prin magazine exclusiviste. Alături de Zepter Finance Holding AG, companie ce oferă servicii financiare, bancare şi de asigurări, formează o parte a grupului Zepter.

Viziunea Zepter, calitatea superioară a produselor inovatoare şi sistemul unic de vânzări, cu peste 100.000 de angajaţi şi colaboratori în întreaga lume, contribuie la succesul global al companiei Zepter, compania fiind prezentă pe 5 continente şi în peste 60 de ţări. Grupul se mândreşte cu managerii şi consultanţii săi perfect pregătiţi, foarte motivaţi şi inspiraţi de misiunea globală a sănătăţii şi a frumuseţii.

În România, compania este prezentă de 20 de ani şi este într-o continuă dezvoltare a activităţii.
De la înfiinţarea sa, Zepter a îmbunătăţit stilurile de viaţă din întreaga lume şi a devenit o parte esenţială a vieţii cotidiene.

Produsele Zepter International sunt rezultatul multor ani de cercetare şi dezvoltare tehnologică continuă şi reprezintă un sistem unic, care oferă o soluţie completă pentru un stil de viaţă sănătos.

Considerăm că numai clienţii bine informaţi vor face alegerile corecte atunci când este vorba de îmbunătăţirea propriei sănătăţi şi calităţi a vieţii. De aceea, forţa noastră de vânzări este special instruită pentru a oferi clienţilor prezentări de produse la cele mai înalte standarde profesionale şi de calitate. Zepter a creat o punte sigură între umanitate şi natură, îndreptându-ne spre un stil de viaţă sănătos, cu ajutorul unei game variate de produse de cea mai înaltă calitate, organizate în 5 branduri: MEDICAL, COSMETICS, LUXURY, HOME ART, HOME CARE.

Brandul Medical are grijă de sănătatea clienţilor Zepter cu aparate de ultimă generaţie şi terapii complementare, non-invazive.

Echinaceea, Floarea de Colţ şi proteinele vegetale se îmbină în liniile de cosmetice Zepter La Danza, Swissological şi Swiss Nature, pentru ca natura să poată păstra frumuseţea cât mai mult pe chipuri.

Ceasurile elveţiene de prestigiu, instrumentele de scris, bijuteriile şi produsele de design interior sunt colecţii de lux prelucrate până în ultimul detaliu, reprezentând un sublim manifest al stilului.

Brandul Home Art a făcut posibil ca arta gătitului şi a hranei sănătoase să pătrundă în locuinţele oamenilor, odată cu sistemul revoluţionar al colecţiei de vase Masterpiece CookArt. Accesoriile pentru masă satisfac nevoia de frumos, de stil şi de eleganţă.

Brandul Home Care există pentru ca niciodată îngrijirea locuinţei să nu mai fie resimţită precum o povară: Tuttoluxo, sistemul complet de curăţare nu distruge doar murdăria, ci şi bacteriile, mucegaiurile şi alte pericole ascunse. Purificatorul de apă Aqueena Pro aduce apa pură de izvor, în propriile cămine.

 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Zepter International Romania

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Zepter International Romania

Companie Oras(e) Data