Grupul EUROCAS este producător, importator şi distribuitor de ingrediente şi utilaje pentru industria de panificaţie, patiserie, cofetărie.

Ne-am început activitatea în industria de panificaţie în 1991 şi din 1993 ne-am specializat în distribuţia de ingrediente şi utilaje pentru industria de panificaţie, patiserie, cofetărie din România.

Datorită experienţei de vânzări dobândite în primii 8 ani de activitate ai reţelei de distribuţie Eurocas SRL, în anul 2000 am deschis prima firma de producţie Margarita SRL, care e parte a grupului nostru de companii. Margarita e specializată în producţia de margarine vegetale pentru uz profesional pentru panificaţie, patiserie şi cofetărie.

Succesul obţinut în producţia de margarină şi grăsimi tartinabile ne-a motivat să repetăm experienţa cu un alt produs, foarte important pentru noi: crema vegetală.

Trios SRL, noua firmă de producţie a grupului Eurocas, a început să producă în 2005 aceleaşi produse care au fost produse în Italia în ultimii 10 ani, fiind singurul producător de creme vegetale din România.

Eurocas reprezintă pe piaţa românească producători europeni şi autohtoni: Diamant Austria, Margarita România, Trios România, Miwe Germania, Backtech  Austria, Unifiller Canada.

Vânzarea ingredientelor se bazează pe o structură de distribuţie prezentă în toată ţara, prin puncte de lucru, maşini şi oameni care fac livrări periodice (săptămânal) tuturor clienţilor Eurocas din România. Imaginea noastră pe piaţă se bazează pe trei caracteristici de bază:

- calitatea produselor şi constanţa acesteia de-a lungul anilor;

- continuitatea stocurilorşi ritmicitatea livrărilor;

- calitatea oamenilorcare formează echipa Eurocas.

Lugoj
FMCG

Joburi Eurocas:

Locuri de munca Eurocas

Angajari Eurocas