AVON Cosmetics (Romania)

Orase: BUCURESTI,
Industrie: FMCG

Site www.avon.ro
Blog http://www.schimbalumeaprinfrumusete.ro/
Facebook https://www.facebook.com/AvonSpaceAVON Cosmetics România este lider pe piaţa cosmeticelor din România începând cu anul 2002, păstrându-ne această poziţie de atunci şi până în prezent. Conform unui studiu desfăşurat de Nielsen în 2013, 8 din 10 românce comandă produse AVON cel puțin o dată pe an. Suntem preocupați nu doar să aducem frumuseţe şi oportunitate de carieră femeilor, dar şi să le îmbunătățim viaţa, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială şi militând continuu pentru sănătatea şi standardul lor de viaţă.

De peste 130 ani, construim un mediu unde frumusețea și businessul se întâlnesc și schimbă lumea. AVON nu este doar un loc special în care să lucrezi, este și o oportunitate în care poți crește pentru că fiecare zi e diferită de cealaltă. "Inspiring Work. Empowering Women." este promisiunea pe care o facem colegilor noștri, deoarece activitatea lor are impact asupra a milioane de femei, în fiecare zi.
 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca AVON Cosmetics (Romania)

Companie Oras(e) Data
Marketing Campaign Planner

full-time1 - 5 ani experienta

Avon e compania unde frumusețea, inovația și optimismul fac diferența în viața a milioane de oameni din lume. Brosura Avon este principalul nostru instrument de lucru si te invitam sa iei parte de la crearea ei, la planificarea campaniilor si la activitatile de branding din jurul ei.

AVON Cosmetics (Romania) BUCURESTI
17.07.2018
Accountant Clerk

full-time0 - 1 an experienta

We are looking for an accurate accounting clerk to be responsible for financial record keeping. You will use specialized databases to record and to process Avon Sales Leader’s contracts, expenditures, receipts and other documents.

AVON Cosmetics (Romania) BUCURESTI
17.07.2018
Call Center Agent (Full time&Part time)

full-timeStudent/Absolvent

AVON iti ofera un job unde nu conteaza daca ai experienta anterioara. Iti vom oferi tot suportul de care ai nevoie ca sa faci o treaba buna, vei avea posibilitatea sa inveti multe lucruri noi si ocazia de a lucra intr-o echipa prietenoasa si deschisa.​

AVON Cosmetics (Romania) BUCURESTI
13.07.2018
Online Specialist- Web Designer

full-time1 - 5 ani experienta

We are looking for an Web Designer to update websites content, develop new webpages and tools and support business needs related to digital projects and platforms. He/She will be implementing different projects and website upgrades, tools and solutions following defined standards and deadlines.

AVON Cosmetics (Romania) BUCURESTI
13.07.2018

Joburi AVON Cosmetics (Romania)

Companie Oras(e) Data