AVON Cosmetics (Romania)

Orase: BUCURESTI,
Industrie: FMCG, ,

Site www.avon.ro
Blog http://www.schimbalumeaprinfrumusete.ro/
Facebook https://www.facebook.com/AvonSpaceAVON Cosmetics România este lider pe piaţa cosmeticelor din România începând cu anul 2002, păstrându-ne această poziţie de atunci şi până în prezent. Conform unui studiu desfăşurat de Nielsen în 2013, 8 din 10 românce comandă produse AVON cel puțin o dată pe an. Suntem preocupați nu doar să aducem frumuseţe şi oportunitate de carieră femeilor, dar şi să le îmbunătățim viaţa, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială şi militând continuu pentru sănătatea şi standardul lor de viaţă.

De peste 130 ani, construim un mediu unde frumusețea și businessul se întâlnesc și schimbă lumea. AVON nu este doar un loc special în care să lucrezi, este și o oportunitate în care poți crește pentru că fiecare zi e diferită de cealaltă. "Inspiring Work. Empowering Women." este promisiunea pe care o facem colegilor noștri, deoarece activitatea lor are impact asupra a milioane de femei, în fiecare zi.
 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca AVON Cosmetics (Romania)

Companie Oras(e) Data
Inventory Accountant

full-time1 - 5 ani experienta

The Inventory Junior Accountant will be in charge for be in charge with all the accounting records related to inventory.

AVON Cosmetics (Romania) BUCURESTI
21.03.2019
Office Assistant (perioada determinata 6 luni)

full-time0 - 1 an experienta

Prin rolul tău vei reprezenta cartea de vizită a companiei. Ești primul angajat Avon cu care intră în contact persoanele din exteriorul organizației, fie că sunt Reprezentanți, furnizori, parteneri sau candidați. Poziţia este pe perioada determinată de 1 an.

AVON Cosmetics (Romania) BUCURESTI
20.03.2019
Management Assistant

full-time1 - 5 ani experienta

Person in this position: • Provides administrative support to members of Leadership Team • Is responsible for management of HR and Administration related vendors and costs • Acts as back up to Receptionist and GM Personal Assistant • Communicates with external organizations,...

AVON Cosmetics (Romania) BUCURESTI
20.03.2019
Revenue Growth Management Specialist

full-time> 5 ani experienta

AVON Cosmetics (Romania) BUCURESTI
19.03.2019
Collection Analyst

full-time1 - 5 ani experienta

Te invitam sa fii parte din echipa de Collection. Daca esti atent la detalii, Excel-ul iti este prieten si il folosesti deja in activitatea ta zilnica, atunci te invitam sa aplici. De restul ne ocupam noi!

AVON Cosmetics (Romania) BUCURESTI
19.03.2019
Marketing Copywriter

part-timeStudent/Absolvent

AVON Cosmetics (Romania) BUCURESTI
18.03.2019

Joburi AVON Cosmetics (Romania)

Companie Oras(e) Data