ZENTIVA

Orase: BUCURESTI
Industrie: Farmaceutice-Medical

Site https://www.zentiva.ro/


Grupul Zentiva, unul dintre cei mai importanţi producători de medicamente generice din Europa, deține în România companiile Zentiva Romania, Solacium Pharma, Labormed Pharma Trading (ex Alvogen Romania) și Labormed Pharma.

Prin cele două fabrici din București (fabrica Zentiva și fabrica Labormed), Zentiva și-a consolidat impactul și contribuția în piața farmaceutică locală. Fabrica Zentiva funcționează neîntrerupt de la inaugurarea sa din 1962 iar fabrica Labormed este una dintre cele mai moderne unități de producție a medicamentelor solide orale din România, rezultatul primei investiții greenfield din industria farmaceutică din țara noastră.

În prezent, grupul de companii Zentiva în România sunt numărul 1 în volume și numărul 3 în valoare pe piața totală (medicamente cu si fără prescripție)iar în piața de medicamente generice numărul 1 și în volume și în valoare (medicamente cu prescripție, generice). 1 din 4 medicamente generice vândute în farmacii face parte din portofoliul companiilor Zentiva (medicamente cu prescriptie, generice) iar 40% dintre medicamentele generice utilizate în spitale aparțin Grupului Zentiva (medicamente cu precriptie, generice)

* Sursa IQVIA Martie 2020-Februarie 2021, date sell-in si sell-out intrari si ieșiri din farmacii

Portofoliul Zentiva este complex și extins, acoperind arii terapeutice precum cardiologie, gastroenterologie, hematologie, oncologie, urologie, pneumologie, reumatologie și tratamentul durerii.

Crezul companiei este “Sănătatea este un drept, nu un privilegiu”. Pentru aceasta, cei peste 1300 de angajați din România lucrează zi de zi, în parteneriat cu medicii, farmaciștii și autoritățile pentru a asigura soluțiile de care depind milioane de pacienți din România și numai, de a crește accesul lor la tratamente moderne și accesibile.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca ZENTIVA

Companie Oras(e) Data
Analist Controlul Calitatii

full-time1 - 5 ani experienta

Alatura-te echipei Zentiva in rolul Analist Controlul Calitatii.

ZENTIVA BUCURESTI
Ilfov
23.06.2021
Operator productie farmaceutica

full-time1 - 5 ani experienta
Aplica fara CV

ZENTIVA BUCURESTI
Ilfov
18.06.2021
Mecanic - Reglor echipamente productie farmaceutica

full-time1 - 5 ani experienta
Aplica fara CV

ZENTIVA BUCURESTI
Ilfov
18.06.2021

Joburi ZENTIVA

Companie Oras(e) Data