Cum sa-ti pastrezi locul de munca?


 

 

 

Siguranta job-ului tau depinde si de situatia companiei in care lucrezi si de contextul mai larg, al pietei fortei de munca, dar cea mai mare parte dintre factorii care influenteaza mentinerea pozitiei tale in companie se afla sub controlul tau.

HiPo.ro iti raspunde la cele mai importante 3 intrebari despre ceea ce poti face concret, ca angajat, pentru a-ti pastra locul de munca:

 

Cum sa evaluezi corect situatia financiara a companiei in care lucrezi?

 

Instabilitatea mediului economic si lipsa de predictibilitate a sistemului fiscal romanesc reprezinta o amenintare reala pentru locurile de munca existente.

In acest articol, Hipo.ro iti explica cum sa folosesti informatiile de care dispui pentru a afla daca angajatorul tau este unul puternic si va trece cu bine de criza.


Citeste tot articolul>>

 

Cum sa devii indispensabil pentru angajator?

Pana nu demult, exista sansa de a-ti pastra primul job pana la pensionare.

Dar in contextul economiei flexibile actuale, notiunea de siguranta a locului de munca (job security) nu mai are aparent nicio validitate. Cu toate acestea, iti poti creste semnificativ sansele de a-ti pastra jobul devenind un angajat indispensabil pentru companie.

Citeste tot articolul>>

 

 

Cum sa te pregatesti pentru intalnirea de evaluare a performantei?


Evaluarea performantei este un moment important in activitatea pe care o ai la serviciu, asa ca ar trebui sa primeasca toata atentia cuvenita si sa nu fie tratata superficial.

In acest articol afli care sunt cele mai importante aspecte pe care ar trebui sa le iei in considerare pentru intalnirea anuala de evaluare a performantei.

Citeste tot articolul>>

 

 

 

Va recomandam si:

Care sunt asteptarile angajatorilor pentru piata muncii in 2022?

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI