Descopera ce iti rezerva viitorul profesional in 15 minute cu SPEED INTERVIEWS!

 



Fiecare student sau proaspat absolvent aflat la inceputul carierei a trecut la un moment dat prin acest proces: crearea CV-ului, cautarea oportunitatilor potrivite, aplicarea la job si…(cateodata) nimic!

 

Pentru ca stim ca gasirea primului internship sau job entry-level este mai mereu un challenge, chiar si pentru cei mai bine pregatiti si determinati dintre juniori, noi, echipa Finance Recruitment Day, am creat conceptul de SPEED INTERVIEWS!

 

 

Ce inseamna, mai exact, SPEED INTERVIEWS?

 

Sesiuni de interviuri PE LOC, de cate 15 minute, in care faci cunostinta cu recruiterii companiilor la care aspiri sa lucrezi si afli raspunsul la toate intrebarile tale despre echipa, oportunitati pentru profilul tau etc!

 

Cum obtii un SPEED INTERVIEW?

 

Uita de perioadele lungi de asteptare! Participand la Finance Recruitment Day, te poti intalni cu TOATE multinationalele partenere ale evenimentului Finance Recruitment Day intr-o singura zi, intr-un singur loc! Tot ce trebuie sa faci este sa aplici cu CV-ul cat mai bine completat, la orice interviu (sau mai multe), pe linkurile de mai jos!

 

 

Uite pe cine poti cunoaste la Finance Recruitment Day!

 

 

 

Ce avantaje iti aduce participarea la SPEED INTERVIEWS?

 

 

 

  1. Eficienta! Nu doar ca nu mai este nevoie sa te deplasezi la sediul companiei sau sa astepti sa fii contactat pentru a programa un interviu in avans, ci ai posibilitatea de a arde etape in procesul de recrutare, printr-o discutie scurta, axata pe tine si nevoile tale de dezvoltare profesionala!

 

  1. Oportunitati! De ce sa aplici la o singura pozitie cand ai putea da un interviu PE LOC pentru TOATE? Pana la urma, ai ocazia sa te intalnesti cu recruiteri din cele mai mari companii financiare, asa ca intereseaza-te pe site-ul nostru Hipo.ro ce oportunitati sunt deschise si pregateste-ti intrebarile.

 

  1. O experienta inedita! Nimic nu ne scoate mai mult din zona de confort decat un interviu – mai ales in primii ani de cariera. Indiferent daca esti in cautarea primului job, vrei sa faci o schimbare profesionala sau esti doar curios sa afli ce oportunitati exista in piata, participarea la speed interviews te ajuta sa iti extinzi networkul si sa cunosti recruiteri din sfera ta de interes.

 

  1. Sansa de a iti demonstra potentialul! Fiind o discutie de doar 15 minute, interviurile de acest fel urmeaza, in general, o structura standard, cu scopul de a evalua competentele, calificarile si gradul de compatibilitate intre candidat si rol. Asadar, daca ai facut internshipuri, voluntariate, cursuri sau ai obtinut certificari in domeniul economic, acum este sansa ta sa demonstrezi angajatorilor PE LOC de ce esti capabil!

 

Afla si tu ce iti rezerva viitorul profesional la Finance Recruitment Day – singurul eveniment de cariera din Romania dedicat exclusiv tinerilor pasionati de finance!



 

Va recomandam si:

Ce inseamna o cariera „scalabila” pentru generatia Z?

ULTIMELE JOBURI