Am lansat noua editie Finance Recruitment Day



Un an nou aduce mereu noi oportunitati. Noi dorinte, noi aspiratii si, pentru Hipo.ro, editii noi ale proiectelor mult indragite de mii de oameni din intreaga tara.
 

Finance Recruitment Day, evenimentul de cariera dedicat tinerilor cu aspiratii in domeniul financiar, da startul proiectelor marca Hipo.ro din anul 2023, la Hotel Marshal Garden Bucuresti, pe data de 15 martie. Noua editie aduce oportunitati proaspete tinerilor pasionati de audit, banci, contabilitate, taxe, finante, drept, studenti sau absolventi, ce isi doresc, mai mult decat orice sa se dezvolte pe plan profesional, dar si personal.
 

Tema editiei cu numarul 12,  Connecting Skills with Opportunities: Maximize you Finance Career”, a fost gandita prin ochii tinerilor. O problema pe care multi o intampina este aceea ca, facultatea le ofera informatii, insa, lucrul practic este de foarte multe ori pus pe un loc secundar.

 

Cum aplic ceea ce am invatat? Care sunt primii pasi pe care trebuie sa-i iau, atunci cand termin facultatea? Interviu, job, viata personala: cum le combin? Acestea sunt intrebarile pe care le-am avut in minte atunci cand am creat evenimentul.
 

Cum am rezolvat noi problema? Oferindu-ti cadrul optim pentru a afla raspunsul la intrebarile tale.



























 

General vorbind, descrierea suna bine. Practic vorbind, detaliile suna si mai bine!
 

Eveniment exclusiv, este conceput in totalitate pentru tinerii ce studiaza la o facultate cu profil economic, dar si pentru proaspati absolventi cu pana la 2 ani experienta pe piata muncii, ce doresc sa inceapa o cariera in domeniul finantelor. Ei o sa aiba ocazia sa participe la Workshop-uri, sesiuni de Keynotes si totodata sa interactioneze cu speakeri ai companiilor de top si specialisti din domeniu, invitati speciali.
 

Noi consideram crearea conexiunilor extraordinar de importanta, de aceea evenimentul pune un mare accent pe networking, atat cu ceilalti participanti cat si cu reprezentantii companiilor. Nu uita! Informatiile circula in ambele directii, asa ca, nu-ti fie frica sa pastrezi contactul cu persoanele intalnite si dupa terminarea evenimentului 😉.



 

Va recomandam si:

Descopera ce iti rezerva viitorul profesional in 15 minute cu SPEED INTERVIEWS!