Continental, Dräxlmaier, Hella si Flextronix vor sa construiasca o pista de testare auto


Intrucat principalii producatori din industria de automotive din regiune, Continental, Draxlmaier, Hella si Flextronix, vor sa construiasca o pista de testate auto, au anuntat Consiliul Judetean Timis ca au nevoie de aproximativ 400 de hectare pentru a isi indeplini obiectivul.

Angajari Continental

Astfel, Directia de strategii, diplomatie, comunicare si cultura din Consiliul Judetean Timis incepe demersurile necesare prin care solicita primarilor din Lugoj detalii in legatura cu terenurile din zona care au aproximativ 400 de hectare.

Angajari Dräxlmaier

“Consider ca impreuna putem contribui la dezvoltarea sustenabila a acestui proiect, care va asigura venituri suplimentare la bugetul UAT-ului pe care il administrati, precum si la consolidarea rolului judetului Timis de pol de crestere si dezvoltare în domeniul înaltelor tehnologii, asigurand totodata si componenta de testare a rezultatelor cercetarii. Totodata, acest proiect va aduce beneficii semnificative în domeniul cercetarii – inovarii, al atragerii de noi investitii generatoare de locuri de munca cu inalta calificare si bine remunerate, ceea ce va duce la cresterea calitatii vietii in judet si a veniturilor bugetare la nivelul UAT-ului dumneavoastra. In masura în care UAT-ul pe care il conduceti are un astfel de teren la dispozitie, de aproximativ 400 ha, va rugam sa furnizati datele necesare despre teren (date cadastrale ale parcelei, situatia accesului la utilitati si accesul la infrastructura rutiera si feroviara, alte informatii relevante legate de terenurile în cauza)”, informatii relatate chiar in adresa semnata de catre presedintele Consiliului Judetean Timis, Alin Nica.

Angajari Hella

Primarii din Lugoj au timp pana la data de 15 februarie sa trimita un raspuns cu privire la adresa semnata de Alin Nica, informand CJT cu detalii despre terenurile potrivite acestei piste de testare auto.
 

Citeste si:

 

 

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI