London Stock Exchange Group ajunge la 200 de angajati in Romania



Astazi, 4 februarie, London Stock Exchange Group (LSEG) anunta ca Centrul de Tehnologie si Operatiuni din Bucuresti, Romania a atins pragul de 200 de angajati specializati in diverse tehnologii si roluri corporate.

Hub-ul din Bucuresti joaca un rol esential in furnizarea de servicii Grupului la nivel global si clientilor sai din intreaga lume.

LSEG se angajeaza sa dezvolte capacitatile pietei de capital din Romania si considera cu tarie ca Centrul de Tehnologie si Operatiuni este bine pozitionat pentru a furniza servicii si pentru a oferi sprijin entitatilor operationale ale Grupului din intreaga lume.

De asemenea, LSEG se angajeaza sa contribuie la ecosistemul educational din Romania prin dezvoltarea unui parteneriat strategic si pe termen lung cu doua universitati locale, mentionand Universitatea din Bucuresti si Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Parteneriatele au fost fondate in scopul corelarii ofertei educationale cu cerintele actuale ale mediului socio-economic local. Grupul este implicat activ in dezvoltarea personala si profesionala a studentilor, investind in educatie si dorind sa inspire urmatoarea generatie de profesionisti IT&C prin sprijinul adus programelor universitatii.
 

Andreea Stanescu, Director General London Stock Exchange Group

Suntem foarte multumiti de cresterea centrului din Romania. Angajatii nostri joaca un rol important in proiecte cheie de Infrastructura si tehnologie din cadrul Grupului. Prin cresterea preconizata pentru urmatorii doi ani, ne asteptam sa consolidam capacitatile data science si sa putem crea si sustine noi divizii din grup. Ne concentram mult pe dezvoltarea si bunastarea oamenilor nostri, pentru ca ne dorim o echipa implicata, permitand oricarui angajat sa-si continue calatoria si evolutia in cariera in cadrul grupului LSEG.

Punand in evidenta biroul de ultima generatie si pozitionarea strategica in zona central-vestica a Bucurestiului si in apropierea statiei de metrou Politehnica, LSEG a acomodat spatiul de birouri pentru a gazdui 400 de angajati pana in 2021. LSEG recruteaza pentru o gama larga de oportunitati pentru echipa sa din Bucuresti; Ingineri specializati in Software si Infrastructura in Java, Python, SQL, C ++, C #, Linux, Sybase, Drupal.

Pentru mai multe informatii despre LSEG in Romania si despre oportunitatile disponibile click aici.

Citeste si:

 

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI