SSI pune pe primul plan potentialul unui angajat



SSI participa primavara aceasta la Angajatori de TOP Virtual, intre 4-17 aprilie, aducand in atentia tinerilor profesionisti numeroase oportunitati de cariera.




Iata cateva joburi la care poti aplica in Timisoara:
 
Junior Account Executive – German Market
 
Accounts Receivable Coordinator
 
Senior Project Manager Project Manager Client Services


Vizualizeaza lista completa cu oferta de joburi din cadrul SSI!

Cum ati descrie SSI in cifre?

SSI are o experienta de 39 ani in cercetarea de piata, 30 birouri in 21 tari, 3600 angajati, 2500 clienti multumiti, 32 milioane de chestionare completate provenite de la respondenti din peste 100 tari.

Daca ar trebui sa alegeti 4 atribute care va descriu cel mai bine ca angajator, care ar fi acestea?

  • SSI pune pe primul plan potentialul unui angajat, intrucat avem toate mijloacele necesare dezvoltarii.
  • Oferim oportunitati de cariera accelerata.
  • Sustinem inovatia intrucat este un factor cheie al cresterii si succesului care sunt definitorii pentru SSI
  • Punem accent pe recunoasterea contributiei individuale, fara a pierde din vedere importanta muncii in echipa 

Care sunt planurile de crestere pentru aceasta primavara? 

Momentan avem 8 pozitii deschise, cautand persoane cu abilitati avansate de limbi straine. Suntem hotarati sa oferim sanse reale juniorilor, prin integrarea in echipe multifunctionale si multiculturale. De aproape 7 ani cresterea anuala a numarului de SSI-eri este de 15% - 20%, procent pe care il vom mentine si in urmatoarea perioada.

In ce constau oportunitatile internationale pe care le oferiti? 

Orice angajat al companiei poate sa aplice la orice pozitie deschisa in alte birouri din SSI, din Europa/SUA/APAC. Pentru fiecare job nou procesul de recrutare incepe din interiorul companiei (Internal Application Process), candidatii interni fiind primii care sunt luati in considerare. Abia apoi se trece la recruratarea externa.

Care sunt joburile pe care candidatii nu s-ar astepta sa le intalneasca in cadrul SSI? 

Cercetarea de piata este un domeniu foarte specific ceea ce inseamna ca oferim joburi dintre cele mai diverse: manageri de comunitati online, specialisti social media, programatori de chestionare si procesatori de date, fiecare job fiind bine definit.

Care sunt beneficiile cele mai apreciate de catre echipa SSI? (activitati inedite pe care le organizati pentru dezvoltarea profesionala si personala si a angajatilor)

Fiecare nou SSI-er incepe cu programul de Orientation conceput sa ii familiarizeze nu numai cu oraganizatia si compania, dar si cu pricipiile cercetarii de piata si alte subiecte importante pentru industria noastra.

SSI University, platforma interna de e-learning, este unul dintre pilonii dezvoltarii profesionale. Aceasta contine peste 300 cursuri care tintesc atat dezvoltarea abilitatilor tehnice, cat si a aptitudinilor sociale si personale.
 
Programul Applause desfasurat la nivel global incurajeaza o cultura de apreciere si recunoastere pentru rezultatele SSI-erilor.

Nu uitam ca echipa SSI este una foarte tanara, atat in Timisoara, cat si la nivel European. Organizam in fiecare an numeroase team building-uri, destinate atat echipelor care lucreaza fizic in acelasi birou, cat si celor care lucreaza la distanta, majoritatea echipelor avand membri in mai multe tari. Un team building de o anvergura speciala este evenimentul anual numit “Blender” la care participa SSI-erii din toate birourile din Europa (peste 300 in acest moment).



Acordam atentie deosebita relationarii intre membrii aceleasi echipe locate in birouri diferite, astfel incat exista multe oportunitati de a calatori: pentru a petrece timp cu colegii din alte teritorii, pentru a participa la intalniri cu clientii sau la evenimente dedicate industriei de cercetare de piata.

Care sunt cele mai importante 3 motive pentru care un junior sau senior ar trebui sa aplice la SSI?

  • Programe integrate de dezvoltare profesionala –putem practic forma specialisti in industria noastra “de la zero”
  • Extinderea retelei profesionale atat la nivel European cat si global – colegii tai de proiect pot fi unul in Rotterdam, altul in Madrid, pa cand clientul tau este in SUA iar cei care iti asigura controlul de calitate sunt in Filipine.
  • Suntem lideri in tehnologie pentru industria noastra – lucram cu aplicatiii de ultima ora pe o platforma globala integrata; avem acces la tehnologie de varf pentru dezvoltarea de aplicatii web, aplicatii pentru dizpozitive mobile, integrari de date din diferite surse. 

Project Manager-ul SSI descrie experienta sa in cadrul SSI in cateva cuvinte.

Ca Project Manager in SSI nu te plictisesti niciodata. In fiecare zi inveti ceva nou, intri in contact cu cineva nou, ai ocazia sa anticipezi eventualele probleme care pot aparea in timpul desfasurarii unui proiect iar clientul se bazeaza pe tine  si pe creativitatea ta in a gasi solutii. Mai mult, ai ocazia sa afli optiunile oamenilor din diverse parti ale globlului pe teme dintre cele mai variate.

Care sunt cele mai interesante/neobisnuite oportunitati de cariera pe care le poti intalni in SSI? 

Posibilitatea de a te transfera intr-un alt departament, in care vei dezvolta un nou set de abilitati pentru a face un job complet diferit, largindu-ti astfel perspectivele de cariera. Avem colegi care au inceput ca procesatori de date si s-au reprofilat pe project management, sau au migrat de la un teritoriu la altul pentru a-si putea folosi mai bine cunostintele de limba sau pentru a dobandi noi cunostinte.
 
Este foarte important sa te dezvolti in permanenta si daca se intampla ca intr-o buna zi sa consideri ca nu mai esti in directia potrivita pentru tine, primul loc in care sa cauti sa fie tot SSI.

Ne puteti oferi cateva exemple de activitati/programe deosebite pe care compania dvs le ofera angajatilor pentru a mentiune un echilibru intre viata personala si cea profesionala?

Mentinerea acestui echilibru este esentiala si primul pas pe care il facem in aceasta directie este fleixibilitatea programului de lucru. Tinand cont ca activitatea noastra se desfasoara 100% in mediul online, acest aspect permite si lucrurul de la distanta sau de acasa.

Reusim sa aducem oameni care se integreaza usor in echipe, prietenosi si tot timpul cream oportunitati de a interactiona: Ziua Open Doors cand invitam familiile si prietenii SSI-erilor, implicarea in proiecte ecologice sau competitii sportive organizate intre companii.
 

Va recomandam si:

Participa la Prima Academie de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara

ULTIMELE JOBURI