Ghidul Angajatorilor Internship & Trainee 2015 - 2016




Ghidul Angajatorilor este o publicatie bianuala destinata studentilor si proaspat absolventilor, cu profil economic si tehnic. Editia Internship & Trainee 2015-2016 cuprinde o serie de articole de cariera, programe de internship & trainee, oportunitati de cariera in cadrul celor mai dorite companii. Ghidul Angajatorilor se distribuie gratuit catre studentii din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi.

Descarca Ghidul Angajatorilor Internship & Trainee, editia 2015-2016, si afla informatii despre:
 

Care este cea mai buna investitie pe care o poti face cat timp esti student?


Sa fii student nu inseamna sa urmezi doar cursurile de la facultate. Pe langa acestea este important sa investesti in tine pe parcursul intregii perioade de studentie. Implicarea in activitati extracurriculare si intr-un ONG sau participarea la proiecte de cariera – targuri de joburi sau conferinte si evenimente pentru studenti se numara printre sugestiile noastre, pe care le poti gasi in acest articol.

Pentru a citi articolul in intregime descarca Ghidul Angajatorilor

Completeaza puzzle-ul „Best intern” cu 7 tips&tricks


Cum sa devii un intern de succes si sa te faci remarcat in cadrul  programului de internship sau trainee la care participi? Acest articol iti raspunde la intrebari si traseaza key points-uri dupa care tu sa te poti ghida atunci cand urmezi un program de internship.

Pentru a citi articolul in intregime descarca Ghidul Angajatorilor.

Networking + Experienta practica + Perioada de invatare = combinatia perfecta pentru tine


Articolul acesta iti ofera o perspectiva mai extinsa a programelor de internship sau traineeship. Afli care sunt oportunitatile tale cand urmezi un astfel de program, care sunt beneficiile tale ca intern sau trainee. Ce pasi trebuie sa urmezi pentru a te dezvolta personal si profesional atunci cand urmezi un program de internship sau traineeship? Afla raspunsul citind acest articol. 

Pentru a citi articolul in intregime descarca Ghidul Angajatorilor.

Mic dictionar de programe adresate studentilor


Articolul acesta te ajuta sa diferentiezi programele de management trainee, trainee, internship, stagiu de practica sau graduate. Aici gasesti o descriere succinta pentru fiecare, astfel incat sa aplici la cel care ti se potriveste si pe care ti-ai dori sa il urmezi. Descopera care sunt diferentele si asemanarile pentru a lua decizia cea mai buna in alegerea unuia dintre programele adresate studentilor si absolventilor. 

Pentru a citi articolul in intregime descarca Ghidul Angajatorilor.

Studiu: Programe de Internship si Trainee 2015


Te-ai intrebat pana acum ce spun angajatorii despre programele de internship si trainee? Articolul acesta cuprinde informatii din studiul realizat in perioada februarie-martie 2015, despre programele adresate studentilor si proaspat absolventilor. Ce beneficii sunt oferite celor care urmeaza un program adresat tinerilor? Ce aspecte pot transforma un intern intr-un angajat full-time? Descarca Ghidul Angajatorilor – Internship&Trainee 2015-2016 si vei afla raspunsurile acestor intrebari.

Pentru a citi articolul in intregime descarca Ghidul Angajatorilor.

2015. Care sunt previziunile in recrutare pentru juniori?


Afla din acest articol care sunt predictiile pe piata joburilor in 2015, pe ce anume se axeaza marile companii care fac recrutari pentru posturi de junior si care sunt criteriile in functie de care se vor face recrutari in acest an.

Pentru a citi articolul in intregime descarca Ghidul Angajatorilor.

8 proiecte pentru cariera ta


Modul in care iti valorizezi potentialul in perioada studentiei este important pentru cariera ta. De aceea, este necesar sa te asiguri ca esti bine informat in ceea ce priveste proiectele in care te poti implica. In acest articol afli care sunt proiectele pe care iti recomandam sa participi, in functie de interesele tale.

Pentru a citi articolul in intregime descarca Ghidul Angajatorilor.

Cativa dintre angajatorii pe care ii poti intalni in paginile publicatiei sunt: Ubisoft, Schneider Electric, BRD – Group Societe Generale, KMG International (Rompetrol), Lear Corporation, DB Schenker, Deloitte Romania, ACCA, Bearingpoint Romania, Huawei, Accenture, Deutsche Bank Technology Centre, Optaros, SCC Services Romania, Vodafone Romania, P&G, Coca-Cola HBC Romania, Thales, Hewlett-Packard, L’Oreal Romania, Rapidsolution Software, Arcelormittal, eMAG, Renault Romania, Visma Software, Webhelp Romania, Endava, Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara de la Magurele, Ursus Breweries, APT Group, G2Travel, Infobest, Genpact, Unicredit Business Integrated Solutions, Swisscaps Romania, Synygy, Intel, Societe Generale European Business Services, Chep, Aiesec, Hipo, Kaufland Romania, Top Talents Romania, IBM, Oracle.



 

Descarca Ghidul Angajatorilor -
Internship & Trainee 2015 – 2016

 

Va recomandam si:

Career Guide 2021

ULTIMELE JOBURI