Esti pregatit pentru o noua aventura in business alaturi de British American Tobacco Romania?British American Tobacco Romania are disponibile o serie de oportunitati, speciale pentru tinerii care sunt la inceput de drum. Vrei sa faci parte dintr-o echipa internationala si esti dornic sa te dezvolti in mod constant, invatand de la specialisti din domeniu? Ai ajuns in locul potrivit.

Acestia ofera diverse programe Global Graduate care iti dau posibilitatea de a cunoaste oameni din diverse parti ale lumii si de a profita de oportunitatile create de proiectele internationale. Te poti dezvolta profesional invatand de la specialisti din domeniu si prin urmarea unor traininguri. Global Graduate inseamna diversitate, colaborare si lucru in echipa.

Esti potrivit pentru rol daca:

  • ai o diploma de licenta in domeniu
  • ai sub 3 ani de experienta in domeniu
  • vorbesti engleză fluent
  • ai acumulat experienta prin voluntariate sau internshipuri
  • iti dorești sa te implici cu adevarat intr-un proiect international pe termen lung

Cei de la British American Tobacco Romania cauta o persoană care

  • stie sa isi asume un angajament si sa isi exprime clar ideile
  • este flexibila, open-minded si ambitioasa
  • este dornica sa se dezvolte si sa se implice

Care este procesul de selectie?

Pentru a putea fi acceptat in echipa British American Tobacco Romania trebuie sa aplici pentru jobul dorit, iar daca CV-ul tau indeplineste criteriile cerute de companie, vei fi chemat la un prim interviu. Apoi vei trece printr-un Assessment Centre si un interviu final, iar tot procesul se desfasoara online.

Esti pregatit pentru o experienta unica? Aplica acum la unul dintre programele Global Graduate:

Global Graduate Program in Finance

Global Graduate Program in Human Resources

Global Graduate Programme - Marketing
 

 

Poti aplica si la celelalte oportunitati. Daca stii engleza la un nivel avansat, respecti deadline-urile si te adaptezi usor intr-un mediu nou, atunci aplica aici:

Internship Finance