Evenimentul s-a incheiat.
Daca vrei sa te anuntam cand lansam editia urmatoare de Finance Recruitment Day, lasa-ne adresa de mail


Noutati despre Finance Recruitment Day

NOI OPORTUNITATI DE CARIERA PENTRU TINERII DIN FINANCE

Domeniul finantelor nu trebuie sa fie un mister! La Finance Recruitment Day ai ocazia sa descoperi alaturi de specialisti de TOP, diverse arii economice, precum: audit si taxe, banci, finante, chiar si cryptocurrency, dar si diverse oportunitati de cariera din cadrul acestora.

FINANCE BEHIND THE SCENE

Primavara aceasta, la Finance Recruitment Day, ne dam intalnire online, pe 16 martie, la editia cu numarul 11 a singurului eveniment dedicat exclusiv tinerilor studenti, proaspat absolventi dar si pasionatilor domeniilor economice precum: finante, audit, taxe, contabilitate, banci, juridic, etc.  

Ghid de utilizare a platformei MyConnector la evenimentul Finance Recruitment Day

Finance Recruitment Day duce traditia mai departe an de an, atat printre tinerii participanti, cat si printre companiile de top din Romania ce sunt dornice sa ii cunoasca pe cei din urma la fiecare noua editie.

Dam startul evenimentelor marca Hipo!

Cu o experienta ajunsa la a 10 a editie in cadrul evenimentelor finance, echipa Hipo.ro da startul seriei de evenimente de anul acesta dedicate studentilor si proaspat absolventilor cu Finance Recruitment Day!

Ce defineste Finance Recruitment Day an de an

Diversitatea este elementul cheie ce defineste primul eveniment al primaverii marca Hipo.ro, Finance Recruitment Day. Desi evenimentul se adreseaza studentilor si proaspat absolventilor ce au un background in domeniul economic, dorim ca varietatea sa isi spuna cuvantul si sa dea posibilitatea participantilor sa aleaga domeniul care li se potriveste cel mai bine pentru o cariera de succes.  

Hipo.ro a lansat un nou proiect

Hip.ro incepe anul cu super vesti! NextGen este umbrela marca Hipo care inglobeaza o serie de evenimente si proiecte dedicate studentilor si proaspat absolventilor, printre acestea fiind Finance Recruitment Day, ce va avea loc aceasta primavara!

Certificari in Finante - Contabilitate

Cei care lucreaza deja sau doresc sa se angajeze in urmatoarea perioada in domenii precum audit, finante, contabilitate, ar trebui sa ia in considerare obtinerea uneia dintre certificarile de mai jos. Acestea sunt cele mai cautate certificari internationale si nationale in domeniu, iar detinerea lor ii diferentiaza in mod favorabil pe candidati in fata angajatorilor.

Cum sa treci cu succes de primul tau interviu in audit si taxe?

Alegerea unui nou job sau chiar a primului job aduce cu sine unori un paradox pe care foarte greu il pot intelege. Petrecem uneori si cateva zile analizand si citind review-uri atunci cand ne cumparam un telefon nou si totusi sunt multi candidati care se duc la interviuri fara sa fi citit doua randuri despre compania pentru care au aplicat, despre job si poate mai putin de atat despre industria din care face parte co

Mai sunt doar câteva zile de înscriere la Finance Recruitment Day!

Finance Recruitment Day este singurul eveniment premium din România dedicat în totalitate tinerilor la început de carieră în domeniul finanțelor care le va oferi acestora o experiență completă prin zona de dezvoltare personală și profesională dar și posibilitatea de a își găsi un job în cadrul evenimentului.