Noutati despre Finance Recruitment Day

Dam startul evenimentelor marca Hipo!

Cu o experienta ajunsa la a 10 a editie in cadrul evenimentelor finance, echipa Hipo.ro da startul seriei de evenimente de anul acesta dedicate studentilor si proaspat absolventilor cu Finance Recruitment Day!

Mai sunt doar câteva zile de înscriere la Finance Recruitment Day!

Finance Recruitment Day este singurul eveniment premium din România dedicat în totalitate tinerilor la început de carieră în domeniul finanțelor care le va oferi acestora o experiență completă prin zona de dezvoltare personală și profesională dar și posibilitatea de a își găsi un job în cadrul evenimentului.

Hipo.ro a lansat un nou proiect

Hip.ro incepe anul cu super vesti! NextGen este umbrela marca Hipo care inglobeaza o serie de evenimente si proiecte dedicate studentilor si proaspat absolventilor, printre acestea fiind Finance Recruitment Day, ce va avea loc aceasta primavara!

Certificari in Finante - Contabilitate

Cei care lucreaza deja sau doresc sa se angajeze in urmatoarea perioada in domenii precum audit, finante, contabilitate, ar trebui sa ia in considerare obtinerea uneia dintre certificarile de mai jos. Acestea sunt cele mai cautate certificari internationale si nationale in domeniu, iar detinerea lor ii diferentiaza in mod favorabil pe candidati in fata angajatorilor.

Cum sa treci cu succes de primul tau interviu in audit si taxe?

Alegerea unui nou job sau chiar a primului job aduce cu sine unori un paradox pe care foarte greu il pot intelege. Petrecem uneori si cateva zile analizand si citind review-uri atunci cand ne cumparam un telefon nou si totusi sunt multi candidati care se duc la interviuri fara sa fi citit doua randuri despre compania pentru care au aplicat, despre job si poate mai putin de atat despre industria din care face parte co