FINANCE BEHIND THE SCENE



Ti-ai pus vreodata intrebarea ”oare ce presupune domeniul finantelor?”. Eu da si la fel ca majoritatea oamenilor, am pus semnul ”egal” intre finante si banci, insa ariile spre care se extinde sunt mult mai diverse.

 

Primavara aceasta, la Finance Recruitment Day, ne dam intalnire online, pe 16 martie, la editia cu numarul 11 a singurului eveniment dedicat exclusiv tinerilor studenti, proaspat absolventi dar si pasionatilor domeniilor economice precum: finante, audit, taxe, contabilitate, banci, juridic, etc.
 

Specialisti din domeniu, precum: Head of Finance, Senior Manager, General Manager in Finance, CEO, CFO, reprezentantii unor companii de top si invitati speciali, te asteapta sa iti dezvaluie secretele unei cariere de succes. Impreuna vom scrie jurnalul Finance, cu tips&tricks, experiente de viata si multe informatii ce iti vor fi de folos!
 

Iata tema editiei de anul acesta: ”Sneak peek into the Finance Journal! How to master a career in Finance?” Esti pregatit pentru ce urmeaza?
 

Companiile sunt nerabdatoare sa te cunoasca, astfel ca au pregatit o multime de oportunitati de cariera pentru tine, de la internshipuri, programe de management trainee pana la joburi entry level.
 

Cu siguranta numele de British American Tobacco Romania iti suna cunoscut, atunci suntem entuziasmati sa te anuntam ca acestia vor fi parteneri principali ai editiei Finance Recruitment Day 2022. Si asta nu e tot, primele companii care se vor alatura evenimentului sunt: DeloitteEY Romania și KPMG.
 

Pune bazele carierei tale chiar la eveniment! Cum? Foarte simplu... Înscrie-te chiar acum si participa la sesiunile de Digital Speed Interview cu reprezentantii companiilor si fa-te remarcat! Poti ajunge pe shortlist-ul acestora, simplificand astfel procesul de recrutare.
 

Nu esti sigur daca vrei sa participi la eveniment? Uite cateva motive care cu siguranta, te vor convinge:

  • Ajungi mai repede si mai usor la unii dintre cei mai buni angajatori din tara;
  • Ai sansa de a participa la mai multe interviuri online, ce te pot aduce pe short list-urile companiilor;
  • Descoperi o multime de oportunitati de joburi.
 

Te asteptam si pe tine sa descoperi secretele jurnalului si sa iti incepi cariera de succes! #thejourneybeginswithyou

 


 



LinkedIn