Ce defineste Finance Recruitment Day an de an




Diversitatea este elementul cheie ce defineste primul eveniment al primaverii marca Hipo.ro, Finance Recruitment Day.

Desi evenimentul se adreseaza studentilor si proaspat absolventilor ce au un background in domeniul economic, dorim ca varietatea sa isi spuna cuvantul si sa dea posibilitatea participantilor sa aleaga domeniul care li se potriveste cel mai bine pentru o cariera de succes.

Asadar, companiile participante vor veni cu o multime de oportunitati de cariera atat in domeniul financiar, cat si in domeniile conexe, iar keynote-urile sustinute de speakerii de top ai acestora vor aborda subiecte variate, care sa acopere toate aceste domenii: contabilitate, audit, finante, banci, taxe, juridic.

Dar sa le luam pe rand pentru a-ti face o impresie despre ce inseamna fiecare:
 

  • Contabilitate: Contabilul tine evidenta tuturor operatiunilor economice inregistrate in firma, interpreteaza rezultatele activitatii din unitate si realizeaza documentele de sinteza ale societatii. Toate companiile, indiferent de profilul sau dimensiunea lor economica, au nevoie de cel putin un contabil in firma.
  • Audit: Auditorul va analiza situatia economica a unei companii si o va reflecta raportat la piata, realizarile si rezultatele asteptarilor actionarilor sau asociatilor. Prin urmare, auditul este o masurare a performantelor raportate la anumite standarde sau norme de calitate.
  • Finante: Finantele publice sunt necesare, in mod subiectiv si obiectiv, deoarece contribuie la realizarea sarcinilor si functiilor statului, care nu ar putea fi infaptuite fara parghiile financiare.
  • Banci: Pentru a lucra intr-o banca, este necesar sa citesti bine si rapid, sa navighezi in orice document si sa ai suficienta atentie la detalii. Una dintre cele mai importante caracteristici ale oricarui angajat al bancii este responsabilitatea, deoarece majoritatea angajatilor lucreaza în fiecare zi cu clienti de diferite categorii, varste si venituri.
  • Taxe: Taxele reprezinta un fapt inevitabil al vietii - afecteaza fiecare persoana, companie si organizatie. Un rol in taxe are doua parti principale: conformitate si consultanta. Conformitatea este partea esentiala a taxelor, si anume gestionarea documentelor, in timp ce consultanta este partea de rezolvare a problemelor din domeniul fiscal.
  • Juridic: Desi domeniul juridic, la prima vedere, nu pare sa se inscrie printre domeniile economice, acesta joaca un rol foarte important in cadrul oricarei companii, imbinandu-se foarte bine si lucrand „mana in mana” cu departamentele economice. Departamentul juridic are rol in elaborarea, integrarea si monitorizarea planurilor de activitate pe fiecare dintre liniile de activitat.

Tu ce domeniu alegi?

Te invitam la evenimentul Finance Recruitment Day, pe data de 15 martie, pentru a afla insight-uri direct de la companiile participante si a descoperi ce domeniu ti se potriveste cel mai bine!



                                                                         




 



LinkedIn