Last Days to Apply to TechWebinar: Defecte și degradări în structurile din beton

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Grupul Holcim Romania active.


Vezi toate anunturile Last Days to Apply to TechWebinar: Defecte și degradări în structurile din beton active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Productie active pe Hipo.ro

Companie: Grupul Holcim Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Internship
 • Productie
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Campulung Muscel
 • Oradea
 • Anunt la nivel national
  Actualizat la: 19.04.2022

  Holcim (România) S.A. activează de peste 20 de ani în sectorul materialelor de construcții din România. Compania deţine 2 fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleșd, o staţie de măcinare, 18 staţii ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi 3 terminale de ciment în Bucureşti, Turda și Roman. Holcim are aproximativ 800 angajați în România.

  Grupul de companii Holcim România include Somaco Grup Prefabricate (ce deține 5 fabrici de prefabricate și una de BCA) si Geocycle România (cu 3 puncte de lucru pentru pre-tratarea deșeurilor).

  Cel mai important proces de modernizare, în valoare de 265 milioane euro, a avut loc la fabrica de la Câmpulung, unde a fost modernizată linia de producție. Însă acesteia i se mai adaugă numeroase alte investiții, precum analizele de laborator, co-procesarea deșeurilor industriale în ambele fabrici și reducerea emisiilor de CO2 pe tonă de produs.  Înscrie-te acum la Webinarul de Tech și Inginerie:
  Defecte și degradări în structurile din beton sustinut de Grupul HOLCIM Romania!  DATA: 19 Aprilie, 15:00 - 15:45 

  Ce vei afla?
  • Care sunt etapele și actorii implicați în procesul de construire, tipurile de defecte și degradări, metode de prevenire și evitare, dar și practici de investigare și analiză
  • Cum identificăm și caracterizăm defectele și degradarile pentru aprecierea gradului în care este cu adevărat afectată o structură din beton?
  • Care sunt riscurile de diminuare a duratei de viață a structurilor de beton care prezinta defecte si degradari?


  SPEAKER: Anna Marie Schiau, Standardisation and R&D Manager, Technical Center  @Holcim România 

  Anna Marie Schiau, Standardisation and R&D Manager, Technical Center în cadrul Holcim România, a realizat studii și cercetări experimentale, a efectuat analize și a participat la elaborarea standardelor și reglementărilor tehnice pentru construcții. Contribuie cu expertiză tehnică pentru clienți (analize, clarificari, investigatii, rezolvari de reclamații, participare la încercări pe linia de producție, prezentări și discuții la evenimente tehnice etc.).

  În consultanță tehnică, fiecare zi îți poate aduce provocări din cele mai surprinzătoare. Ritmul și presiunea fiecărui proiect conduc uneori la cerințe nefirești și termene imediate. Alteori trebuie să dăm un fir logic unui hățiș de cerințe, preluate de clienți din proiecte vechi, dintr-o experiență anterioară sau de pe internet. Majoritatea clienților vor întreaga noastră atenție, nu acceptă amânări și deseori, doresc derogare totală de la responsabilitate.
   


     Ți se potrivește webinarul dacă:
   

  • Ai o pregătire academică în ingineria construcțiilor sau alte domenii conexe: automatizare, matematică sau informatică, electronică, producție, telecomunicații;
  • Este profesionist în domeniul construcțiilor sau alte domenii colaterale sau ești curios și entuziasmat de noile tehnologii și tendințe în zona tehnologică;
  • Dorești să aduci o schimbare în practică din domeniul construcțiilor și nu numai, împreună cu alte zeci de persoane ca tine.
   

  * Prin înregistrarea la acest eveniment, sunteți de acord că datele dvs. personale vor fi utilizate de Catalyst Solutions pentru a vă permite să participați la eveniment (prin înregistrare, confirmare, înregistrare pentru eveniment). De asemenea, înțelegeți și acceptați termenii și condițiile Hipo.ro.