Fii la curent cu noutatile Angajatori de TOP Business 21 martie – 21 aprilie 2022. Inscrie-te acum!

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Angajatori de TOP active.


Vezi toate anunturile Fii la curent cu noutatile Angajatori de TOP Business 21 martie – 21 aprilie 2022. Inscrie-te acum! active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Marketing active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Vanzari active pe Hipo.ro

Companie: Angajatori de TOP
Domeniu:
  • Contabilitate Finante
  • Marketing
  • Vanzari
  • Tip anunt: eveniment
    Nivel anunt: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Cluj Napoca
  • Timisoara
  • Anunt la nivel national
    Actualizat la: 27.04.2022
    Remote work: On-site


    Cel mai mare Festival de Joburi din Romania revine primavara aceasta in luna martie!!!
     

    Daca esti in cautarea unui job sau un program de internship/trainee sau pur si simplu doresti sa iti schimbi domeniul in marketing, vanzari, finante, banci, resurse umane, achizitii, customer-support, PR sau juridic te asteptam online in perioada 21 martie - 21 aprilie 2022 cu un LINE-up impresionant de angajatori si mii de HITURI de joburi.

    Ce poti face primavara aceasta la Festivalul Joburilor in domeniul Business?
    • Vei avea acces in backstage-ul companiilor, unde poti aplica la joburi, avea sesiuni de Q&A LIVE cu acestea, viziona randari 3D ale birourilor, dar si participa la joculete, vanatori de comori si tombole;
       
    • Te vei intalni cu cei mai doriti angajatori din domeniul Business. In backstage-urile angajatorilor vei gasi o zona de resurse, care iti va oferi o imagine clara despre companie, dar si despre cum investeste aceasta in dezvoltarea personala si profesionala a angajatilor actuali, dar si viitori.
    Iata o parte din companiile care si-au anuntat deja prezenta in cadrul evenimentului: British American Tobacco Romania, Bosch Service Solutions, Michelin Romania, TELUS International, Allianz Services, Vodafone Romania, Genpact, Raiffeisen Bank, Renault Group, Alstom, Dell Technologies, Computer Generated Solutions Romania, Veeam Software, Hella Romania, Penny., Sustainalytics, a Morningstar company, Unilever Romania, ENGIE Romania, UniCredit Services, Teleperformance Romania, Schneider Electric, JTI Romania, BCR, Continental, ViatadeStudent.ro, Schlumberger, Enel, Societe General Global Solution Service (SG GSC ), Regina Maria, E.ON Romania, Tech Mahindra, Toyota, Evalueserve, SoftOne, PepsiCo, Metropolitan Life, Nobel, Avantor, Decathlon, METRO Romania, Alpha Bank, BearingPoint Romania.
     
    • Ai acces VIP la profesionistii care iau decizia de angajare. Vei putea interactiona live, cu angajatorii direct din confortul casei tale, fara stres sau timpul investit pentru a ajunge la interviu;
       
    • Esti printre primii care descopera cele mai noi programe de internship, trainee, management trainee, stagii de practica si programe pentru absolventi, dedicate candidatilor cu profil non tehnic (finante si contabilitate, vanzari, resurse umane, marketing, customer support si multe altele).
       
    • Webinariile de cariera te vor ajuta sa iti creezi propriul cocktail de tips&tricks in cariera, care va aduce un plus dezvoltarii tale profesionale si personale.
       
    • Pe scena de Career coaching vei putea asculta cele mai utile SFATURI IN CARIERA de la profesionsti in HR, cu privire la cum sa iti construiesti CV-ul, ce sa faci daca iti doresti sa te reorientezi in cariera, dar si cu privire la care sunt cele mai bune practici in cadrul unui interviu de angajare. Asadar, inscrie-te si pregateste-ti playlist-ul cu intrebari pentru angajatori.
    Inscrie-te si ia-ti biletul gratuit la Angajatori de TOP Business cu doar cateva click-uri!
     
    • Daca nu ai cont pe Hipo.ro completeaza un scurt formular sau importa-ti datele din Facebook sau LinkedIn;
    • Daca deja ai cont trebuie doar sa te loghezi si sa te inscrii la acest anunt.


    Pe tot parcursul evenimentului, este foarte important ca CV-ul tau sa fie actualizat pana la ultima experienta de lucru astfel incat sa-ti cresti sansele de a gasi jobul potrivit!

    Asadar, inscrie-te si participa la cel mai important festival din cariera ta!!!
     

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Angajatori de TOP. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Angajatori de TOP >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Remote

    Hybrid

    Hybrid

    Vezi job-uri similare (778)