Inscriere

Ce trebuie sa faci pentru a fi unul dintre finalistii HiPos’ Challenge sau Career Innovation Week Brasov

 

De-a lungul experientei noastre te-am obisnuit cu anumite criterii si ne dorim sa le bifam si la aceste 2 evenimente:

 

Experiente internationale  fie ca ai fost intr-un internship, fie ca ti-ai continuat studiile in strainatate sau ai fost implicat in conferinte si activitati internationale, pentru noi aceasta experienta este valoroasa   deoarece te-ai confruntat cu multe provocari si suntem curiosi sa vedem ce ai invatat. 

 

Rezultate academice exceptionale  bursa de studiu, bursa de merit sau ai participat la olimpiade, concursuri din mediul academic. Orice recunoastere de acest tip este pretioasa pentru noi. 

 

Daca ai ales sa te implici in activitati de voluntariat sau ai participat la intershipuriprograme de management trainee sau stagii de practica in companii.

 

Daca ai avut una din experietele de mai sus, consideram ca ai motivatia si ambitia de a excela in ceea ce faci. Din acest motiv vrem sa ne intalnim la HiPos’ Challenge sau Career Innovation Week Brasov! 


Ca acest lucru sa fie posibil, trebuie sa parcurgi cativa pasi simpli si garantam ca nu dureaza mult:

 

Acceseaza aceste linkuri -> HiPos’ Challenge; Career Innovation Week Brasov

 

Acum ti-a mai ramas doar sa aplici prin CV-ul de pe Hipo.ro, completat minimum 50%, prin LinkedIn sau cu adresa de mail si noi te vom contacta pentru a ne trimite o alta forma de CV. 

 

 

Evaluarea CV-ului si a formularului de aplicare este un pas eliminatoriu in procesul de selectie. Din acest motiv te rugam sa nu omiti sa treci toate activitatile extracurriculare pe care le-ai avut pana acum si raspunde cat mai creativ in formularul de aplicare. Suntem convinsi ca o sa ne pregatesti o aplicatie buna, care sa scoata in evidenta toate punctele tale forte. De abia asteptam sa o citim. 


Daca te numeri printre cei care trec de prima etapa a procesului de selectie, vei primi un e-mail de la noi cu pasii urmatori pana la inceputul lunii noiembrie.


Asteptam din partea ta confirmarea si nu uita sa pui in calendar evenimentele noastre, pentru care noi ne pregatim intens.