Libra Internet Bank SA

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Bancar-Servicii financiare
Salutare! Noi suntem Libra Internet Bank, încântați că îți dorești să ne cunoaștem. Suntem acel angajator dornic să descopere și să dezvolte cea mai creativă versiune a ta, pentru ca împreună să oferim clienților cele mai bune experiențe bancare, prin produse și servicii inovatoare.

Ce ne definește?
 - Suntem de 26 de ani prezenți pe piața bancară.
 - Suntem cunoscuți pentru strategia noastră de nișă, fiind specializați în domenii precum Profesiile Liberale, AgriBusiness, Real Estate sau Digital Banking.
 - Suntem una dintre cele mai digitalizate și agile bănci din România și pionieri în lansarea serviciilor și produselor online: am lansat primul cont 100% online, primul credit 100% online și multe alte servicii bancare digitale.
 - Suntem denumiți și ”banca fintech-urilor” pentru că oferim infrastructură bancară unora dintre cele mai mari fintech-uri, precum Revolut, Monese, TransferWise, Paysera.

De ce să ne alegi?
- Investim și oferim recunoștință tuturor colegilor noștri. Odată ajuns în echipă, te faci remarcat rapid și promovezi pe baza rezultatelor tale: peste 70% dintre colegii care ocupă poziții manageriale, provin din promovare internă.
 - Suntem tineri, vârsta medie este de 33 de ani și adevărați specialiști - vei găsi aici oameni energici, dispuși întotdeauna să te ajute.
 - Construim programe dedicate angajaților, strâns legate de pasiunile lor, dar și de nevoile de dezvoltare: Libra Energize, Libra Cultural, Share Your Hobby, Libra Voices, Debatable, Mentoring, peste 2,000 de ore training anual.
 - Nu în ultimul rând, conform studiului realizat de undelucram.ro, Libra este cel mai bun angajator din domeniul financiar-bancar din ultimii trei ani consecutivi. 

Hai în echipa Libra!
Te așteptăm alături de noi pentru a construi împreună o experiență de banking inovatoare. Noi evoluăm rapid. Și tu poți!

Academia de Banking este un program de training flexibil, platit, pentru proaspat absolventi sau masteranzi care vor sa faca primul pas pentru o cariera in banking.

Timp de 2 luni inveti de la cei mai buni specialisti cele mai mari taine ale banking-ului, cu accent pe zona de Vanzari. Dupa aceasta perioada de 1 luna, vei fi angajat pe pozitia de Customer Relationship Manager intr-una dintre sucursalele noastre.

Programul de training este gandit intr-o maniera excelenta prin care se imbina perfect partile teoretice si cele practice. Cursurile sunt centrate pe comunicarea in banking si cu clientul, vanzari, analiza si administrare credite, operatiuni bancare.

In toata aceasta perioada te bucuri de toate beneficiile pe care le acordam angajatilor Libra Internet Bank.

Ce spun fostii participanti, actuali colegi?

Se spune ca succesul porneste de la piatra de temelie pe care ti-o cladesti. Asa descriu eu experienta Academiei. Mi-am format baza, imaginea per ansamblu a ceea ce urma sa dezvolt si sa aprofundez zi de zi.
Daca vrei sa simti cat de usor se poate imbina utilul cu placutul, Academia de Banking este locul ideal. Inveti repede, te distrezi, dar mai ales, intelegi concret ce presupune viata de CRM.
Pe scurt, castigi pe toate planurile
.” Roxana P., Customer Relationship Manager Corporate
 

Credem ca sentimentele si gandurile cu cel mai mare ecou sunt cele ale colegilor nostri:


Andra Sebe, Director Sucursala
Unul dintre lucrurile pe care le apreciez la angajatorul meu este ca stie sa isi ambitioneze oamenii si ii rasplateste pentru eforturile lor.


Elena, Director Divizia Fonduri Europene
In Libra Internet Bank , esti acceptat in primul rand daca esti foarte ambitios si increzator in calitatile pe care le ai. Trebuie sa fii entuziast si dornic sa misti lucurile in organizatie. Nu in ultimul rand trebuie sa ai dorinta de a invata in permanenta si de a-i invata pe altii.”


Pentru noi, cele mai importante sunt echipele noastre.

Pe langa beneficii pe care le gandim exact dupa nevoile lor, construim programe dedicate, strans legate de pasiunile lor, dar si de nevoile de dezvoltare: Libra Energize, Libra Cultural, Academia de Banking, traininguri, sesiuni de inovatie

LIBRA ENERGIZE
Libra Energize este o competitie interna prin care echipe formate din angajati ai bancii se intrec la concursuri sportive extrem de interesante, precum: alergare asfalt sau montana, bicicleta, inot, escalada, caiac, crossfit, tir cu arcul sau cu arma, raliu etc.

Libra Energize este energie pura, este definitia sportului. Arata si dovedeste cu adevarat ce inseamna o echipa. Libra Energize este inspiratie, o provocare pentru toti cei care o accepta.

Libra Energize a facut ca 10% dintre angajatii bancii sa intre in competitie si sa se antreneze incontinuu.

Suntem la a 11-a editie. Vezi in videoclipul de mai jos ce experiente life-changing au trait energizerii la editia aniversara cu numarul 10.
 

LIBRA CULTURAL 
Libra Cultural este un program dedicat angajatilor Libra, format din ateliere, cursuri si workshop-uri culturale precum: fotografie, picturia, design interios, teatru, nutritie, comunicare si tehnici NPL, mindfulness si multe altele.

Programul urmareste sa promoveze in randul angajatilor actiuni care faciliteaza comunicarea si relationarea in interiorul echipei si le ofera posibilitatea sa isi descopere potentialul propriu, dar si sa aiba oportunitatea de a-i cunoaste mai bine pe cei cu care lucreaza zi de zi, intr-o atmosfera destinsa.

Tema editiei din 2022 a fost fotografia. Au avut loc 3 ateliere facilitate de profesionisti in domeniu, la care au participat aproximativ 100 de angajati. Atelierele au imbinat atat partea teoretica (cunostinte despre perspective, lumini, unghiuri, setări), cat si partea practica (participantii si-au exersat skill-urile vizitand si pozand unele dintre cele mai instagramabile locuri din București).


 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Libra Internet Bank SA

Companie Oras(e) Data
Manager Relatii cu Clientii (Corporate) - Sucursala Constanta

full-time 1 - 5 ani experienta

- Promoveaza si vinde produsele bancii, oferind clientilor corporate consiliere financiara prin servicii bancare de calitate, la timp si conform nevoilor acestora; - Dezvolta portofoliul de clienti si volumul de afaceri, in conformitate cu obiectivele sucursalei; - Urmareste evolutia relatiilor cu[..]

Libra Internet Bank SA Constanta
29.09.2023
Consilier Financiar Bancar - Fundeni

full-time 0 - 1 an experienta

- Ofera clientilor bancii o consiliere financiara potrivita solicitarilor adresate; - Intocmeste si verifica documente pentru plati, incasari si operatiuni la ghiseu ale clientilor, precum si pentru acordarea de credite pentru clienții persoane fizice; - Cunoaste si aplica procedurile interne ce au[..]

Libra Internet Bank SA Fundeni
29.09.2023
Manager Relatii cu Clientii Agribusiness - Sucursala Focsani

full-time 1 - 5 ani experienta

In rolul de Manager Relatii cu Clientii (sau pe scurt, CRM) vei avea oportunitatea de a lucra in echipa de Vanzari Agribusiness Libra, in cadrul sucursalei din Focsani. Principalul obiectiv al echipei este acela de a oferi potentialilor clienti Agribusiness solutii financiare potrivite nevoilor busi[..]

Libra Internet Bank SA Focsani
29.09.2023
Network Administrator - Divizia IT

full-time 1 - 5 ani experienta

In acest rol de Network Administrator vei avea oportunitatea de a lucra in echipa de Administrare IT, din cadrul Diviziei IT. Echipa are nevoie de un nou coleg pe partea de administrare retea de comunicatii, dornic sa se joace cu tehnologiile din aceasta parte a domeniului IT&C. Pentru a indeplini c[..]

Libra Internet Bank SA BUCURESTI
29.09.2023
Consilier Financiar Bancar - Sucursala Braila

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

Libra Internet Bank SA Braila
29.09.2023
Manager Relatii Clienti - LibraPay

full-time 1 - 5 ani experienta

Rolul de Manager Relatii Clienti - LibraPay este un rol de vanzari, in Sediul Central. LibraPay este unul dintre cele mai apreciate servicii de plati online pentru comercianti, din Romania. Clientii catre care te-ai adresa sunt cei care au business-uri in mediul online si carora le vei prezenta o so[..]

Libra Internet Bank SA BUCURESTI
29.09.2023
PHP Software Developer

full-time 1 - 5 ani experienta

In acest rol de PHP Software Developer vei avea oportunitatea de a lucra in echipa IT Libra. Echipa de IT este cea cu ajutorul careia Libra este una dintre cele mai inovatoare banci din Romania, cat si furnizor de tehnologie bancara pentru Fintech-uri. [..]

Libra Internet Bank SA BUCURESTI
29.09.2023
Windows Administrator

full-time 1 - 5 ani experienta

In acest rol de Windows Administrator vei avea oportunitatea de a lucra in echipa de Administrare IT, din cadrul Diviziei IT. Echipa are nevoie de un nou coleg pe partea de a administra sistemele de productie ale băncii, atât la nivel de sistem de operare, cât și la nivelul serverelor de aplica[..]

Libra Internet Bank SA BUCURESTI
29.09.2023
Call Center Officer - Divizia Operatiuni

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

Libra Internet Bank SA BUCURESTI
29.09.2023
Manager de Portofoliu Back-up

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

Libra Internet Bank SA BUCURESTI
29.09.2023
Manager Relatii cu Clientii Agribusiness - Sucursala Braila

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

Libra Internet Bank SA Braila
29.09.2023
Manager Relatii cu Clientii Agribusiness - Sucursala Bacau

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

Libra Internet Bank SA Bacau
29.09.2023
Manager Relatii cu Clientii AgriBusiness - Sucursala Constanta

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

Libra Internet Bank SA Constanta
29.09.2023
Manager Relatii cu Clientii AgriBusiness Back-up

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

Libra Internet Bank SA BUCURESTI
29.09.2023
Manager Relatii cu Clientii Corporate - Sucursala Arad

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

Libra Internet Bank SA Arad
29.09.2023
Manager Relatii cu Clientii Large Corporate - Sucursala Cluj

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

Libra Internet Bank SA Cluj Napoca
29.09.2023
Manager Relatii cu Clientii Large Corporate - Sucursale Bucuresti

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

Libra Internet Bank SA BUCURESTI
29.09.2023
Agribusiness Credit Analyst - Divizia Analiza Credite

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

Libra Internet Bank SA BUCURESTI
29.09.2023
Manager Relatii cu Clientii IMM - Iasi, Sibiu, Cluj-Napoca

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

Libra Internet Bank SA Cluj Napoca
Iasi
Sibiu
29.09.2023
Consilier Financiar Bancar - Sucursale Bucuresti

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

Libra Internet Bank SA BUCURESTI
29.09.2023
Consilier Financiar Bancar Back-up - Divizia Operatiuni

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

Libra Internet Bank SA BUCURESTI
29.09.2023

Joburi Libra Internet Bank SA

Companie Oras(e) Data