Noutati @ Angajatori de TOP

Allianz Worldwide Partners: This year we are planning to extend. We will grow up hiring new profiles

Meet Allianz Worldwide Partners’ Team at Angajatori de TOP Bucharest and find out more about their culture, their work environment and the available positions. You have the chance to discuss directly with their staff and to ask the questions you’ve always wanted to ask! Don’t miss the chance!

DB Schenker Global Services Europe: Pozitiile deschise se adreseaza tinerilor absolventi de studii economice si limbi straine, dar si celor care doresc sa isi dezvolte o cariera in managementul proiectelor

DB Schenker Global Services Europe participa toamna aceasta la Angajatori de TOP Bucuresti si cauta candidatii dornici sa lucreze alaturi de o echipa de profesionisti. Pentru a afla mai multe despre companie, despre mediul de lucru si despre oportunitatile de cariera oferite, inscrie-te la SkillShop-ul lor.

Ramona Armasu, UTI Grup: Cautam persoane deschise sa invete si sa se dezvolte in permanenta

UTI este un grup de firme cu 25 de ani de experienta pe piata din Romania si competente in multiple domenii. Vino sa ii intalnesti la Angajatori de TOP Bucuresti si sa afli ce oportunitati de cariera ti-au pregatit!