Noutati @ Angajatori de TOP

Angajatori de TOP - cel mai mare targ de cariera, s-a extins la nivel national

 
 
Angajatori de TOP este cel mai mare targ de cariera pentru studenti si tineri profesionisti si reuneste la fiecare editie peste 90 de companii si 15.000 de vizitatori Bucuresti si peste 50 de companii si 5000 vizitatori in Iasi, Timisoara.
 
 
Evenimentul se extinde la nivel national si va avea loc in perioada 14 - 15 martie la Craft Center, Timisoara, 21 - 22 martie la Palas, Iasi si 4 - 5 aprilie la Sala Palatului, Bucuresti. 
 

Daca esti un profesionist cu experienta si iti doresti sa avansezi in cariera sau sa iti schimbi locul de munca cu unul pe masura experientei tale, vino la Angajatori de TOP pentru a-ti depune CV-ul direct la angajatorii preferati sau pentru a afla care sunt planurile de recrutare ale acestora pentru 2014.

 


Pana in prezent peste 60 de angajatori si-au confirmat prezenta la eveniment: JTI, Dell, Oracle, Grupul Renault Romania, BRD - Groupe Société Générale, Groupama Asigurari, ING Asigurari de Viata, Mondelēz Romania, L’Oréal Romania, Raiffeisen Bank, Microsoft, Bitdefender, McDonald's Romania, Intel, Stefanini, Sparkware Technologies, ProCredit Bank, EY, Computer Generated Solutions, Endava, TeamNet International … vezi lista completa pentru Timisoara, Iasi si Bucuresti.

 

Job-urile oferite sunt in domenii variate precum BPO&Servicii, IT&C Software, Consultanta, FMCG, Inginerie, Retail, Finance&Banking.


Cum sa te pregatesti
Pentru a aplica la joburile dorite nu este necesar sa-ti tiparesti CV-ul in 100 de exemplare. Cu un singur CV BarCode de pe HiPo.ro poti aplica la toate companiile care te intereseaza. Printr-o simpla scanare, CV-ul tau intra automat in baza de date a companiei angajatoare.


Actualizeaza-ti din timp CV-ul de pe HiPo.ro si urmareste instructiunile din video-tutorialul de mai jos pentru a afla cum sa descarci CV-ul in format BarCode.
 

 

 

 

Ce spun angajatorii?

Iata opinia unei companii care a confirmat, din nou, prezenta la Angajatori de TOP:

Cegeka este sponsor al Targului Angajatori de TOP in special datorita profesionalismului descoperit la colaboratorii nostri si a varietatii canalelor de comunicare pe care acest targ ni le ofera.

Mihaela Joian - Recruitment Manager, Cegeka Romania

 

Cum a fost la editia anterioara?

Daca nu ai participat la evenimentul din primvara poti intra in atmosfera editiei anterioare vizionand galeria foto:

 

 

Te asteptam la Angajatori  de TOP pentru a-ti gasi jobul dorit!


LinkedIn