Cele mai Active Companii
din Piata Participa la
Angajatori de Top BucurestiEsti in cautarea unui job? Descopera cei mai activi angajatori din Romania prezenti toamna aceasta la cel mai mare eveniment de cariera. De la programe de internship, roluri full time si pozitii de top management regasesti in articolul de mai jos.

Concentrix + Webhelp

Suntem un lider global in furnizarea de solutii si tehnologie in industria CX. Prezenti in peste 70 de tari si 6 continente, oferim servicii premium in mai multe industrii cheie - de la tech la finance, comunicatii si media pana la turism, fashion si multe altele. Prin toate actiunile noastre, credem ca trebuie sa facem ceea ce este corect pentru oamenii, clientii si comunitatea noastra. Aici, tu faci diferenta. Tu iti creezi drumul catre succes. Alaturi de noi, totul este posibil. Indiferent de cum vrei sa arate cariera ta.

EY Romania

At EY, we bring extraordinary people, like you, together to build a better working world.

We’re change agents and cyber gurus. Performance improvers and problem solvers. Data scientists and growth hackers. Risk managers and confidence builders. We're unicorn makers and bot builders.

We’re 270,000 global perspectives ready to welcome yours. In Romania, EY has been a leader on the professional services market since 1992.

Our over 850 employees in Romania and Moldova provide seamless assurance, tax, transactions, and advisory services to clients ranging from multinationals to local companies.

Our offices are based in BucharestCluj-NapocaTimisoaraIasi and Chisinau.

Renault Group Romania

Cu mașinile sale iconice, conceptele futuriste, succesul din Formula 1 si vehiculele electrice pionieriste, Grupul Renault este un producător de automobile si furnizor de servicii de mobilitate cu renume mondial. Suntem o companie internațională cu puternice rădăcini franceze si o bogata istorie a inovației. Cu cele cinci mărci captivante: Renault, Dacia, Lada, Alpine si Mobilize, si susținuți de puternica Alianța unica cu Nissan si Mitsubishi, oferim clienților noștri soluții de mobilitate durabila si inovatoare. Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Acesta se concentrează pe dezvoltarea de noi tehnologii și servicii, o nouă gamă de vehicule care sunt și mai competitive, echilibrate și electrificate. În linie cu provocările de mediu, Grupul Renault își propune să obțină neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon în Europa până în 2050.

Agricover

Agricover este liderul pieței de agribusiness din România, un generator de soluții inovatoare care transformă agricultura și viața fermierilor pe termen lung, creând progres și prosperitate la scară socială. 
 
Încă de la înființare, Grupul Agricover și-a propus să deservească fermierii români și să le ofere soluții inovatoare, adaptate nevoilor lor reale, astfel încât aceștia să își poată consolida în mod sustenabil productivitatea, prin acces la tehnologii agricole performante la nivel internațional, la soluții de finanțare adaptate specificului sectorului agricol și la servicii de agricultură digitală.  
 
Grupul Agricover derulează afaceri în valoare totală de peste 3,5 miliarde RON și deservește un portofoliu total de 9.000 de clienți fermieri profesioniști, care exploatează peste 2,6 milioane de hectare de teren arabil la nivel național. La sfârșitul anului 2021, în cadrul subsidiarelor Agricover Holding își desfășurau activitatea 470 de angajați. 
 
Agricover Holding SA administrează Agricover Distribution SA - specializată în distribuția de inputuri agricole, Agricover Credit IFN SA - instituție financiară nebancară specializată în finanțarea fermierilor și Agricover Technology SRL prin care Grupul oferă fermierilor acces la cele mai noi inovații în agricultura digitală mondială.  

E.ON Romania

Imaginează-ți cum ar fi dacă ideile tale ar fi ascultate și ai avea șansa să le pui în practică. Să ai oportunitatea să te dezvolți într-un mediu internațional alături de oameni care vor deveni mai mult decât colegi. Impactul pe care îl vei aduce va avea un efect în comunitate și pentru mediul înconjurător. Suntem peste 7000 de colegi în România, de 18 ani distribuim și furnizăm electricitate, gaze naturale și oferim soluții energetice. La E.ON vei găsi un mediu de lucru stabil și sigur pentru tine orientat către client. Prinde oportunitatea de a te specializa în domeniul care ți se potrivește sau de a deprinde cunoștințe și abilități în domenii noi. Tu alegi. Scopul nostru este conectarea tuturor la energie bună.

Lactalis Group

GRUP LACTALIS ROMÂNIA este liderul pieței de lactate din România și parte a GRUP LACTALIS, cea mai mare companie de produse lactate din lume.

GRUPUL LACTALIS ROMÂNIA reunește companiile ​​ALBALACT, DORNA LACTATE, COVALACT, LACTATE HARGHITA, RARĂUL, PARMALAT, LACTALIS ROMÂNIA ȘI LACTALIS LOGISTIC, operate printr-o structură de conducere consolidată la nivel național. Peste 2100 de angajați lucrează în România, în 6 sedii administrative mari și 5 fabrici moderne situate în Alba, Harghita, Covasna, Suceava, București și Ilfov, precum și în structuri de colectare, vânzare și distribuție, care acoperă toată țara. Ne lăudăm cu un portofoliu impresionant de branduri și produse locale și internaționale recunoscute, care au devenit parte din obiceiurile de consum ale românilor în ultimii 50 de ani: Zuzu, Fulga, Albalact, Covalact De Țară, LaDorna, Rarăul, President, Galbani, Santal.

Avem porțile deschise pentru profesioniști cu experiență și pentru tineri la început de carieră și oferim locuri de muncă și oportunități pentru internship în domenii complexe precum vânzări, marketing, resurse umane, legal, finanțe, achiziții, calitate si colectare lapte.