Noutati @ Angajatori de TOP

De la Intern la Profesionist: Ghidul Complet pentru Lansarea Carierei Tale





Indiferent
de ceea ce iti doresti sa realizezi in cariera, un parcurs profesional de succes nu apare peste noapte, ci este construit prin pasi mici si determinare. Inceputul acestui drum poate fi uneori coplestitor, lasandu-te sa te intrebi cum sa incepi si incotro sa te indrepti.


 

 

Daca te regasesti in aceasta situatie, un internship este locul perfect pentru a incepe. Iata de ce:


 

  1. Ai oportunitatea de a-ti dezvolta abilitatile inainte de a intra pe piata muncii
     
  2. Iti poti crea conexiuni valoroase
     
  3. Ai ocazia de a-ti descoperi pasiunea pentru un anumit domeniu
     
  4. Multe companii ofera internilor oportunitati de angajare


 

Pentru a te ajuta in cautarea unui internship care sa ti se potriveasca, am discutat cu studenti si proaspeti absolventi despre domeniul in care activeaza si experienta lor ca interni, ce i-a determinat sa se angajeze si ce aspecte au luat in considerare cand au ales. Sfatul lor unanim este ca un program de internship este foarte util si ar trebui sa fie explorat de orice tanar in cautarea unei cariere de succes:
 

 

"Sa aplice cu foarte mare incredere, chiar si pentru un internship, este un start foarte bun. Pornesti de undeva si de acolo cresti" - Adrian Margarit, Back End Developer/DevOps Engineer la HP Romania, dupa experienta de internship in companie.

 

“Sa nu stea prea mult pe ganduri si sa incerce! Nimeni nu este 100% pregatit niciodata, asa ca frica de necunoscut nu ar trebui sa ii impiedice sau sa ii tina pe loc, ci din contra. Exista sanse foarte mari sa descopere o pasiune pe care nici macar nu stiau ca o au.” – Alexandra Fulgeanu, Inside Sales Associate la Veeam Software, in urma unui internship in companie.

 

Daca esti interesat sa aplici pentru un astfel de program, verifica sectiunea Internship & Trainee Marathon unde vei gasi o varietate de programe de internship, trainee, stagii de practica si joburi entry level din care sa alegi! 👉 https://bit.ly/40rwW6W


LinkedIn