Noutati @ Angajatori de TOP

Surprize distractive doar la Angajatori de TOP



In toamna aceasta la Angajatori de TOP imbinam utilul cu placutul 😀! Pe langa activitatile care te vor ajuta pe viitor in cariera ta, iti oferim motive in plus de participare .

Desi cel mai probabil vrei sa vii la eveniment pentru a-ti gasi un job sau pur si simplu vrei sa evoluezi profesional, trebuie sa stii ca zona de networking contribuie la experienta memorabila de la Angajatori de TOP.


Ce surprize vei gasi?

Pentru a construi fenomenul #ADT cat mai autentic, aducem la Bucuresti si/sau Timisoara:


   1.  Gateway VR - te delectezi cu activitati de gaming;

   2.  Hype by kido - descoperi mai multe activitati de gaming;

   3.  Cabina Trasnita - iti poti pastra amintirile de la eveniment cu photo booth  si 360 video booth;

   4.  L'or - unde poti servi cafea in mod GRATUIT;

   5.  Wellington - unde ai posibilitatea sa iti faci propria bautura cu Smoothie Bike, sa iei o pauza de relaxare cu un Masaj si chiar sa incerci Well Tech ( este o aplicatie de step challenge);

   6.  Dorna - iti ofera apa gratuita la eveniment;

   7. Kiss fm - dacă ai nevoie de putina animare, trebuie sa ii vizitezi.






Noi iti recomandam cu incredere sa le incerci pe toate! Astfel, imortalizeaza venirea ta cu o poza sau un video 360. Mai mult, in pauzele de relaxare serveste un smoothie sau o cafea si profita de masajul pus la dispozitie de cei de la Wellington.

De asemenea, in zona de Networking nu ezita sa interacționezi cu reprezentanții companiilor, dar și cu cei interesați de topicuri similare. Este oportunitatea perfectă de a socializa cu persoane care au interese ca și tine! 


Cand sa vii la Angajatori de TOP?
 

 
 

LinkedIn