Noutati @ Angajatori de TOP

Cum sa obtii jobul cu ajutorul consilierilor de la Angajatori de TOP

Cat de bine stii:

  • cum sa-ti “vinzi” experienta profesionala in CV?
  • cum te poti reorienta in cariera?
  • cum sa te pregatesti pentru primul interviu?
Simti deja ca ai emotii, doar gandindu-te la cele de mai sus? Trage adanc aer in piept si mai departe, lasa aceste griji pe seama consilierilor invitati la Angajatori de TOP. Fie ca faci parte din tabara Business sau Tech, vei avea acces la sfaturile, indrumarile si energia pozitiva ale specialistilor in coaching.


Iata care sunt profesionistii HR cu care poti sta de vorba la stand pe 21 si 22 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti si pe 28 si 29 octombrie la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara.
 
Inscrie-te chiar acum la
Angajatori de TOP Bucuresti sau Angajatori de TOP Timisoara
si vino sa-i intalnesti pe consilierii nostri!


 
Bucuresti

 

Mihail Gabriel Chicioreanu: Expert consiliere si orientare in cariera @4CAREER
 
„Am o experienta de peste 18 ani in formarea si dezvoltarea echipelor de consultanta si vanzari. Sunt Trainer, Supervizor si Consultant in Cariera, certificat HOGAN Assessment (HPI, HDS si MVPI) prin HART Consulting si VIA-Consiliere prin Great People Inside (avizate de catre Colegiul Psihologilor din Romania).”
Specializari: Consiliere in cariera si orientare vocationala, managementul talentelor, comunicare nonverbala, training.
 
 
Ana Zafiu: Psiholog @Career Invest

„Experienta mea profesionala consta in consiliere in cariera, recrutare si selectie, head hunting & executive search, proiecte de evaluarea performantelor, motivarea si retentia angajatilor, integrarea noilor angajati, coaching pentru angajatii din pozitiile cheie.
Compania Career Invest este infiintata in anul 2016. Este un proiect in care am pus mult suflet, pasiune, dedicare si entuziasm.
Imi place sa lucrez cu oamenii atat in sesiunile de consiliere, cat si in cadrul proiectelor pe care le desfasuram pentru companiile cu care colaboram. Ma motiveaza sa stiu ca pot contribui prin activitatea mea la o schimbare in bine, la rezultate mai multumitoare, la un nivel mai ridicat de motivatie si la obtinerea echilibrului dintre planul personal si cel profesional.”
 
 
Alexandra Ion: Junior HR Recruiter si Career Specialist @Career Invest
 
„Pasiunea pentru domeniul consilierii vocationale am descoperit-o in cadrul programului de master “Consiliere Educationala si Orientare in Cariera” pe care l-am urmat. Atuurile care ma ajuta in aceasta profesie sunt empatia, capacitatea de a asculta activ si de a fi focusata, prezenta, deschisa in cadrul sesiunilor de consiliere. Sunt de parere ca fiecare dintre noi suntem unici; daca avem sansa de a descoperi care e domeniul profesional cu adevarat potrivit, putem sa schimbam lumea intr-un loc mai bun, facandu-ne meseria cu implicare si pasiune. Consilierea vocationala implica lucrul in echipa, de aceea, prin modul in care imi desfasor activitatea, creez un cadru relaxat, placut, in care persoana cu care lucrez devine deschisa si activa in cadrul sesiunilor. Astfel ajungem ca la finalul procesului de consiliere in cariera sa prezentam rezultate veridice si consistente. Daca doresti sa te cunosti mai bine, sa afli care sunt atuurile tale profesionale si personale, care e facultatea potrivita si care e job-ul ideal, te astept la Career Invest sa pornim intr-o calatorie faina, impreuna!”
 
 
Gabriela Mihoci: LD and EB Specialist 

Sa ma distrez in timp ce invat este cea mai buna descriere a pasiunii mele si a muncii mele de zi cu zi. Desi am peste 12 ani de experienta in furnizarea de traininguri pe subiecte diverse, in continuare invat lucruri noi alaturi de colegii mei.”




 
Timisoara
 
Elena Veteleanu: Fondator si Consilier in Cariera @PowerCV & HR Business Partner @UpTeam USA

Elena are 10 ani de experienta de lucru cu profesionisti din diverse culturi si industrii, de la start-ups la corporatii internationale. Este o persoana creativa si pasionata de oameni, cu o experienta vasta in toate ariile departamentului de resurse umane si nimic nu ii aduce mai multa bucurie decat sa-i ajute pe cei de langa ea sa-si atinga potentialul. Este pasionata de psihologie comportamentala si are un set bine definit de valori si principii etice care se reflecta in munca ei si in modul in care relationeaza cu cei din jur. Detine propria firma de consiliere in cariera, este consultant HR pentru mai multe ONG-uri nationale si HRBP pentru UpTeam. Rolul ei la UpTeam consta in crearea de strategii de recrutare si retentie pentru profesionisti din Europa Centrala si de Est si de a dezvolta cultura si valorile companiei dincolo de granitele fizice.

 
Camelia Macsim: CV Expert @CV Masters
Camelia Macsim are o experienta natioanala si internationala in optimizarea documentelor profesionale, sustinand candidati la nivel global sa isi maximizeze sansele de a fi invitati la interviu. A redactat si personalizat peste 5000 de CV-uri pentru toate nivelurile de cariera si in ultimii 2 ani, a lucrat cu 100+ manageri de top (C-level Executives) din Romania. Studiile in psihologia muncii si organizationala sunt completate de experienta in recrutare, dar si de elaborarea si validarea unor teste care masoara atentia concentrata si cea distributiva.



Bucuresti si Timisoara
 
Rodica Veliche: General Manager @MINDIT CONSULTING
”Suntem prima companie de background screening din Romania, fondata de antreprenoarea Irina Arsene in anul 2013, iar expertiza pe care ne-am creat-o in toti acesti ani a sustinut cu succes si eficienta parteneriate cu organizatii din numeroase industrii. Misiunea noastra este de crestere a onestitatii in mediul de business, respectiv formarea unor relatii transparente intre companii si noii angajati, alaturi de cresterea unor echipe puternice in interiorul organizatiilor, care sa sustina dezvoltarea sanatoasa a acestora. Activitatea principala este in Romania, si incepand cu anul 2022 am inceput implementarea unei strategii de extindere a serviciilor si in Europa.
Serviciile noastre sunt preponderent adresate departamentelor de HR, in procesul de recrutare si selectie de personal. Prin background screening sau background check, oferim clientilor nostri o analiza a parcursului profesional al candidatilor, a competentelor si atitudinilor lor, astfel incat impactul acestora si implicarea in noul mediu de lucru si in cultura interna a organizatiei sa fie bazate pe incredere si onestitate. Procesul presupune verificarea experientelor profesionale ale candidatilor, a zonei legale, studii si certificari, prezenta si activitatea in media si social media, ID check, raport de credit, analiza CV - iar Informatiile obtinute ii ajuta pe profesionistii de HR sa ia decizii informate cu privire la potentialul si stabilitatea candidatului pentru postul respectiv. Intregul proces se desfasoara in conformitate cu cerintele si reglementarile GDPR si normele legislative nationale si internationale. Verificarile se fac numai cu acordul candidatului si cu consimtamantul scris al acestuia. In Mindit intelegem importanta unui candidat capabil din perspectiva culturii companiei si a rolului postului iar modul nostru de operare inainte de a incepe orice proces de background screening, este de a explica candidatului procesul si beneficiile lui pentru o experienta excelenta.”
 
Vino si tu la Angajatori de TOP!
  

LinkedIn