Noutati @ Angajatori de TOP

Tu te inscrii la TechTalks, noi plantam un copac!




In zona Tech nu vorbim doar despre ultimele tendinte aparute in IT sau in industria de automobile. Este un must sa avem in vedere si metodele de preventie ale poluarii prin ultimele tehnologii. Green is the new Tech. Aceasta e si tematica webinariilor TechTalks de pe 18 aprilie, la care te invitam sa participi! 

 

Expertii in materie de energie (Enel), tehnologii eco-friendly (Siemens), data modelling (Allianz) si solutii Tech sustenabile (opesus) te invata cum sa actionezi astazi, pentru ca maine sa traiesti intr-o lume mai verde. 

 

Pentru fiecare inregistrare la webinarii, echipa Angajatori de TOP va planta cate un copac!  Double growth - te dezvolti prin insights si tips de la experti, in timp ce ajuti natura sa devina mai verde.  

 

Fiecare webinar dureaza 45 de minute, iar participarea este gratuita. Daca te atrag mai multe, nu e nevoie sa alegi. Poti participa la oricat de multe iti doresti. 



         

Pe langa tips & tricks despre sustenabilitate, cele 4 companii de TOP din Romania iti aduc si oportunitati de job! Asa ca pe 18 aprilie alatura-te echipei Angajatori de TOP si hai sa lucram impreuna pentru o lume mai verde! 

 

Inregistreaza-te si tu la TechTalks si te poti familiariza cu potentialii tai angajatori!


 

LinkedIn