Noutati @ Angajatori de TOP

STATISTICILE INDICĂ – Acum este momentul potrivit să începeți o carieră în IT!


Conform ultimelor statistici, Europa are nevoie de 500 000 de experți în IT, doar România are peste 20 000 de joburi disponibile în IT. În același timp, pozițiile din acest sector se mențin în continuare în TOP 3 cele mai bine plătite joburi!

Cu alte cuvinte, cererea globală de experți în IT și nevoile crescânde ale pieței naționale au creat salarii foarte mari pentru experții în IT, iar cei care aleg să dobândească expertiza necesară nu vor aștepta nici măcar o zi până să-și găsească un job în acest domeniu.




Salariul unui angajat în sectorul IT este și de câteva ori mai mare decât un salariu mediu, iar ușurința cu care îți poți găsi un job, numeroasele beneficii și orarul flexibil – sunt doar câteva dintre motivele pentru care în sectorul IT aproape că nu există șomeri.

Deși salariile foarte bune și garanția păstrării jobului sunt deja de ceva timp principalele caracteristici ale acestui domeniu, aceste cifre au descoperit și ceva nou – momentul potrivit pentru a păși în lumea IT este chiar acum.

Domeniul cu cea mai rapidă creștere caută experți noi

Întreaga industrie IT continuă să se dezvolte cu o viteză incredibilă. Acest trend a creat o lipsă de experți cu pregătire în toate sectoarele tehnologiei informației, nu doar de experți experimentați, ci și de începători.

Programatorii, dezvoltatorii aplicațiilor mobile, administratorii de rețea, managerii IT și designerii care dețin cele mai actuale abilități nu doar că nu trebuie să aștepte după un job, ci chiar se confruntă cu probleme „plăcute”.

Spre deosebire de alte profesii, „problema” lor este alegerea celui mai bun loc de muncă dintr-o ofertă bogată. Având în vedere importanța tot mai mare pe care o ocupă în viața noastră programele, aplicațiile mobile, site-urile web și alte produse din sectorul IT, acest domeniu va fi și în următorii ani locul ideal pentru construirea unei cariere profesionale.

Ce se cere la concursurile pentru joburile în IT

Veți obține un job în sectorul IT dacă dețineți cele mai actuale cunoștințe practice din acest domeniu.



Și nu există o dovadă mai bună în acest sens decât deținerea certificatelor recunoscute internațional emise de marile companii internaționale de IT precum: Microsoft, Zend, Adobe, Oracle, Autodesk… Combinând aceste cunoștințe și certificate vă veți distinge de concurență și veți fi cu un pas mai aproape de un job nou.

Mai puțin de un an până la cunoștințele necesare

Cele mai importante abilități din zilele noastre nu sunt foarte greu de asimilat. Dimpotrivă, pentru a obține cunoștințele necesare ca să vă găsiți primul job în IT, aveți nevoie de mai puțin de un an de zile de școlarizare optimă. Deși există numeroase cursuri și mai scurte, acestea nu sunt o garanție că veți învăța cu adevărat tot ce aveți nevoie ca să deveniți expert în IT.

Datorită celor mai moderne programe IT, conforme cu nevoile pieței și standardele globale, calității programului didactic, celor mai noi tehnologii și software-uri din cursuri, precum și metodologiei unice pentru dobândirea rapidă a unui nivel ridicat de expertiză, LINK Academy s-a evidențiat ca lider în educația viitorilor experți în IT din regiune.

Școlarizarea în această instituție de educație unică vă poate aduce cunoștințele necesare care vă introduc într-unul dintre cele mai căutate 6 domenii IT: Programare, Administrare, Design și multimedia, Design 3D & CAD, IT business și Dezvoltarea aplicațiilor mobile. Acest proces este ușurat de numeroasele beneficii puse la dispoziția cursanților LINK Academy.



La LINK Academy vă oferim posibilitatea să vă perfecționați gratuit cunoștințele de limbă engleză și germană, fapt care vă poate ajuta să începeți o carieră în străinătate. De asemenea, oferim tuturor cursanților care finalizează cu succes școlarizarea, și posibilitatea de a susține gratuit examenul pentru certificate IT recunoscute pe plan internațional.
LINK Academy oferă tuturor cursanților săi șansa de a se dezvolta și de a-și realiza primele proiecte personale prin intermediul unor programe educaționale, cum ar fi Design Studio.

Prin intermediul Centrului pentru Dezvoltarea Carierei (CCD), LINK Academy colaborează cu 300 de companii regionale de succes la diferite proiecte de afaceri. În multe dintre ele, cursanții LINK Academy au făcut deja practică și și-au pus bazele unei cariere, această oportunitate fiind asigurată tuturor celor care se înscriu în această perioadă.

Dacă luăm în considerare și faptul că abilitățile căutate în tehnologia informației se pot obține și online, este clar că acest drum reprezintă soluția pentru toți cei care sunt în căutarea unui loc de muncă.

Au început înscrierile pentru generația 2020 de viitori experți în IT

Dacă sunteți pregătiți să acordați doar un an de zile investiției în propriile cunoștințe, ușa către un job foarte bine plătit în IT vă este larg deschisă. Momentul de acum este mai bun ca oricând!

La LINK Academy au început înscrierile pentru noua generație de cursanți la cele mai bune prețuri, iar pe viitori experți în IT, care decid să înceapă școlarizarea în această perioadă, îi așteaptă economisiri semnificative de până la 40%.

Ca să aflați cum vă puteți lansa cel mai ușor cariera în IT, accesați acest link.

Grăbiți-vă, deoarece această ofertă specială de la LINK Academy este valabilă pentru un număr limitat de cursanți.

LinkedIn