Noutati @ Angajatori de TOP

Cea mai moderna scoala pentru viitorii experti in IT

LINK Academy este scoala de IT internationala situata in centrul Bucurestiului care ofera cursuri de un an de zile pentru cele mai cautate profesii din domeniul IT. Cursantii invata si dezvolta tehnici reale de programare, de design si de utilizare a instrumentelor software beneficiind de suport constant din partea unor experti recunoscuti.

LINK Academy isi desfasoara activitatea cu autorizarea oficiala a Departamentului de Examinari Cambridge pentru examene internationale si are parteneriate oficiale cu cateva dintre cele mai de succes companii IT din lume.

Diplome si certificari de la institutii globale de prestigiu

Calitatea educatiei oferita de LINK Academy este garantata prin diplome si certificate emise de cele mai importante institutii si companii din sfera IT.

Dupa finalizarea scolarizarii, cursantii au posibilitatea de a obtine certificate si diplome alocate de Cambridge University, Microsoft, Zend Technologies, Adobe, CompTIA, Oracle, Cisco, Autodesk, MikroTik, Linux Professional Institute etc. Pe langa certificatele de prestigiu oferite de aceste companii, cursantii primesc si un certificat LINK Academy. Toate acestea le deschid drumul catre cele mai bine platite joburi din tara si strainatate.

Pentru o specializare inalta in cele mai cautate domenii IT

Cursurile de la LINK Academy se desfasoara in cadrul a sase departamente care le permit cursantilor sa-si aleaga domeniul dorit: programare, design si multimedia, administrare, IT business, design 3D si CAD sau dezvoltarea aplicatiilor mobile.

Scolarizarea dureaza 12 luni si este impartita in doua semestre. Eficienta in studiu si dobandirea accelerata a cunostintelor este garantata de arhitectura cunostintelor, o metoda speciala care faciliteaza si accelereaza studiul folosind corect resursele din mass-media contemporana pentru a transmite cunostintele. Rezultatul este asimilarea mai rapida a noilor informatiilor si, in doar 12 luni, a unor abilitati pentru care, altfel, ar fi fost nevoie de 3 sau 4 ani.

Cea mai moderna tehnologie asigura succesul scolarizarii prin internet

LINK Academy este o scoala internationala prezenta in mai multe tari europene, in special datorita sistemului avansat de scolarizare la distanta care permite oricui sa frecventeze cursurile online si sa dobandeasca cunostinte din orice oras, din orice tara.

Cursantii care invata prin intermediul sistemului de scolarizare la distanta urmaresc toate cursurile, citesc materialele, rezolva testele si taskurile, lucreaza direct cu profesorii, ca si cand ar fi prezenti in sala de clasa. Prin acest sistem de predare, fiecare cursant care urmareste cursurile de acasa sau de la serviciu, poate fi sigur ca are acces la acelasi nivel de cunostinte ca si cursantii care vin in clasa.

 

Ce primesc cursantii LINK Academy?

Din dorinta de a-si sustine cursantii in drumul spre expertiza, LINK Academy le ofera beneficii speciale in timpul scolarizarii.

Cursantii LINK Academy au la dispozitie o optiune revolutionara in domeniul educatiei din aceasta regiune – studierea si urmarirea cursurilor prin intermediul aplicatiilor LINK Academy Android si iOS. Cu ajutorul acestor aplicatii, cursantii pot urmari cursurile, le pot gestiona, pot accesa lectiile si continutul multimedia, pot rezolva teste, pot comunica cu profesorii si isi pot organiza taskurile de pe telefonul mobil sau tableta.

Pe langa toate acestea, cursurile de la LINK Academy se desfasoara in cele mai moderne sali de clasa, conform celor mai inalte standarde stabilite de 5 universitati mondiale de top si conform programelor lor originale, iar cursantii primesc suport din partea Centrului pentru Dezvoltarea Carierei ceea ce reprezinta o garantie serioasa cand vine vorba de angajare si succesul in cariera.

Momentul perfect pentru a va incepe cariera in IT este – acum

Niciodata nu a fost mai usor sa obtii cunostinte IT de calitate, dar si profitabile. Perioada de inscriere la LINK Academy pentru generatia 2019/2020 este in curs, iar daca va inscrieti acum, toate beneficiile pe care le oferim pot fi obtinute la pret redus. Pasiti in lumea IT, alaturi de LINK Academy.


LinkedIn