Noutati @ Angajatori de TOP

Litens Automotive Group si Timisoara s-au intalnit pe drumul inovaiei si al dezvoltarii.


 
Cine este Litens Automotive Group?

Fondata in 1979 in Canada, Litens Automotive Group este lider la nivel global in domeniul tehnologiilor de transmitere a puterii. In decursul timpului, Litens a fost recunoscut cu numeroase premii din partea clientilor sai, pentru realizari in inginerie, valoare de piata, productie, calitate si livrare. In prezent, compania detine peste 150 de brevete garantate in industria auto si raspunde nevoilor in continua schimbare ale domeniului, prin investitii importante in tehnologii noi, fabrici de productie si personal.

Cu peste 2000 de angajati in intreaga lume, Litens furnizeaza solutii si tehnologii pentru sisteme de gestionare a transmisiei pe curea, sisteme de propulsie hibrida, sisteme de gestionare a temperaturii si gestionare a vibratiilor torsionale. Pe langa noua fabrica din Romania, compania activeaza in prezent in Canada, Germania, Brazilia, China, Japonia, India, Anglia, Franta, Italia si Coreea de Sud.

Care sunt aspectele care definesc cultura organizationala a companiei?

Suntem o companie bazata pe inovatie, cu numeroase brevete care au revolutionat designul si eficienta grupurilor motopropulsoare moderne. Timp de aproape 40 de ani, angajamentul nostru pentru excelenta ne-a adus reputatia de furnizor de solutii fiabile si avansate pentru marii producatori de echipamente originale din toata lumea.

Specializarile si capacitatile noastre ne permit sa avem un control foarte bun asupra intregului proces de fabricatie a produselor, pentru a ne asigura ca piesele sunt proiectate si realizate la cele mai ridicate standarde de calitate, functionalitate, robustete si la cel mai competitiv cost.

Obiectivul nostru este realizarea celor mai inovatoare produse si tehnologii din lume pentru grupul motopropulsoarelor. Ne straduim sa cultivam un mediu care sa promoveze crearea de produse noi, adaptate la nevoile clientilor nostri. Inventam tehnologii care permit reducerea consumului de combustibil si emisiilor de dioxid de carbon. Oferim solutii tehnologice complete, care le permit clientilor realizarea de vehicule mai performante.

De ce ati ales Timis si care va sunt planurile de viitor aici?

Am descoperit in Timisoara o parte din noi, o parte din valorile care stau la baza culturii Litens. Suntem convinsi ca inovatia, calitatea, evolutia prin revolutie, grija fata de mediu si multiculturalismul sunt doar cateva dintre valorile pe care le avem in comun si suntem incantati de parteneriatul in inovatie si dezvoltare pe care l-am propus locuitorilor Timisoarei, parteneriat care sa conduca la beneficii de ambele parti.

Parteneriatul dintre Litens si Timisoara a inceput din toamna acestui an, in noua unitate de productie Litens. Am demarat anul acesta, in Timis, constructia celei mai noi fabrici de productie, a doua din Europa, care se va adauga celorlalte fabrici de productie Litens din intreaga lume. In noua unitate, care se intinde pe o suprafata de 7.500 mp, vom utiliza echipamente automatizate si semiautomatizate si ne propunem ca in urmatorii doi ani sa crestem treptat numarul angajatilor, oferindu-le un mediu de lucru sanatos si plin de satisfactii.

Pentru 2018 – 2019, avem deja prevazute pentru fabrica din Timis proiecte noi si ne propunem sa crestem treptat numarul angajatilor, prin crearea unui mediu care promoveaza orientarea catre client, gandirea creativa si colaborarea, oferind oportunitati de cariera pe termen lung.



Pentru detalii legate de posturile pe care le avem deschise in prezent si pentru depunere CV-uri, ii invitam pe cei interesati sa contacteze departamentul de resurse umane Litens la recrutare@litens.com sau 0753 337 373. Iar pe pagina noastra de Facebook si site, veti gasi informatii actualizate despre proiectele Litens.

LinkedIn