Noutati @ Angajatori de TOP

Cu si despre Vodafone Romania la Angajatori de TOP Timisoara




Vodafone Romania este compania care a implementat prima retea GSM in Romania, in aprilie 1997. De-a lungul istoriei sale de 20 de ani pe piata locala, compania a investit cu prioritate in inovatie, fiind primul care a furnizat servicii GPRS (in 2001), apoi servicii 3G (in 2005). De asemenea, Vodafone Romania este operatorul care a lansat prima retea de date mobile 4G din Romania, in octombrie 2012. Lansarea primului Serviciu de Relatii cu Clientii (in 1997), a primei fundatii corporative (in 1998), a serviciului de mesaje scurte – SMS – si a celor de date si fax, precum si a primului serviciu de recunoastere automata a vorbirii (in 2014) se numara printre premierele pe care Vodafone Romania le-a marcat pe piata de telecomunicatii din tara noastra.

Care sunt aspectele care definesc cultura organizationala a companiei?


In Vodafone, suntem preocupati in tot ceea ce facem de crearea unui mediu de lucru cat mai bun pentru colegii nostri. Urmarim sa oferim oportunitati de invatare si dezvoltare a carierei adaptate pentru toti membrii echipelor, programele pe care le implementam avand la baza cultura si valorile noastre ca organizatie. Mediul creat la Vodafone Romania incurajeaza comunicarea, implicarea tuturor membrilor echipei si pune un accent puternic pe sustinerea talentelor, pe performanta si meritocratie. Aceste atribute ne ajuta pe punem in valoare potentialul oamenilor si sa le cream conditiile de care au nevoie pentru a-si transforma acest potential intr-un traseu profesional de succes.

Care este modul in care Vodafone sustine cresterea si dezvoltarea angajatilor sai in Romania?

Oferim o varietate mare de resurse de dezvoltare si incurajam invatarea autonoma: fiecare dintre noi este responsabil de dezvoltarea propriei cariere si primeste tot suportul necesar pentru a ajunge acolo unde isi doreste. Aceste lucruri pot veni sub forma unei platforme generoase de e-learning, a unor interventii in coaching sau mentoring potrivite nevoilor de crestere ale oamenilor, a feedback-ului constant si a proiectelor inovatoare, care ne ofera un grad mare de expunere in business. De asemenea, punem accent pe promovarile interne si sustinem mutarile laterale de pe un rol pe altul in schema organizatiei, oricand sunt posibile.

Care sunt elementele care va diferentiaza ca angajator de alte companii care activeaza in industrie?

Un exemplu relevant este cel al implicarii noastre in sustinerea comunitatilor din care facem parte. Fundatia Vodafone Romania are deja o istorie de 19 ani, timp in care a finanţat peste 1.000 de programe derulate in intreaga tara, in beneficiul a doua milioane de oameni. Prin proiectele finantate si implementate in parteneriat cu peste 600 de organizatii neguvernamentale, Fundatia Vodafone Romania vine in ajutorul celor bolnavi, al batranilor si al persoanelor defavorizate fizic, social sau economic, sprijina educatia copiilor si a tinerilor, incurajeaza voluntariatul si implicarea sociala.





Care sunt lucrurile pe care Vodafone le face pentru a crea un mediu de lucru placut?

Cu ajutorul “People Champions”, o echipa de voluntari din mai multe departamente, am lansat o serie de initiative, ca parte a programului “People Plan” – un pilon cheie al politicii de resurse umane, prin care urmarim ca Vodafone Romania sa fie cel mai bun loc de munca pentru fiecare dintre colegii nostri. Aceste initiative includ atat programe de invatare si dezvoltare a carierei sau de comunicare interna, cat si programe de wellbeing sau de recunoastere a meritelor. Am creat un mediu in care conteaza opiniile si sugestiile tuturor colegilor nostri. Impreuna reusim sa cream un mediu performant, in care oamenii se simt apreciati si incurajati sa-si atinga potentialul.

Cu ce ganduri veniti la Angajatori de TOP?

Ne dorim sa fim aproape de oamenii care sunt interesati de o posibila cariera alaturi de noi si sa le dam ocazia de a interactiona direct cu reprezentantii nostri, colegi din echipe diferite, ce vor fi la standul Vodafone in cele doua zile de Angajatori de Top

LinkedIn