Noutati @ Angajatori de TOP

Trei evenimente pe care nu trebuie sa le ratezi toamna aceasta! Te invitam la Angajatori de TOP




De 11 ani studentii si profesionistii din tara pot participa la un eveniment care le ofera sansa de a interactiona cu 180 de companii care se regasesc in clasamentul celor mai doriti angajatori din Romania si de a-si gasi jobul mult visat. Vorbim despre cel mai mare eveniment de cariera din Romania, Angajatori de TOP, care revine in forta toamna aceasta cu 3 noi editii:

Angajatori de TOP Timisoara,13-14 octombrie, Centrul Regional de Afaceri Timisioara

Angajatori de TOP Bucuresti, 20-21 octombrie, Sala Palatului

• Angajatori de TOP Virtual: 30 octombrie – 12 noiembrie, pe www.hipo.ro



De ce merita sa participi la una dintre editiile ADT?
 
  • Ai sansa de a afla mai multe informatii despre cele 180 de companii participante care se numara printre cei mai doriti angajatori: Microsoft, Kaufland Romania, Vodafone Romania, Nokia, Nestle Romania, Convergys Romania, Bosch Service Solutions, Continental, Flex, Wipro's automotive Center of Excellence, LIDL Romania, Yazaki Component Technology, VALEO LIGHTING INJECTION, Renault Romania, Accenture, Adecco, Computer Generated Solutions Romania, British American Tobacco Romania, HP Inc., L'Oreal Romania, Raiffeisen Bank, DRAXLMAIER Group.




Vezi lista completa a companiilor care si-au confirmat prezenta la evenimentul din Timisoara si Bucuresti.

  • Ai acces la peste 8000 de oportunitati de cariera in domenii de activitate precum: Retail, FMCG, IT, Inginerie, Servicii & BPO, Banking, Automotive, Telecom, Inginerie, FMCG, Audit si Consultanta.
 
  • Ai posibilitatea de a interactiona la stand cu manageri de top, specialisti in recrutare sau directori de HR dornici sa gasesca persoanele potrivite pentru pozitiile pe care le au deschise si echipele din care fac parte.
 
  • Poti participa la peste 60 de conferinte si worshopuri de dezvoltare a carierei.
 
  • Te poti bucura de consiliere gratuita in cariera la standul CV Experts, unde specialisti cu peste 40 de ani experienta in resurse umane iti vor oferi sfaturi in legatura cu redactarea CV-ului, modul de abordare al angajatorilor si stabilirea prioritatilor profesionale.
 
  • Iti sunt pregatite numeroase surprize, printre care un premiu de ultima generatie, un Laptop MacBook Air.
 

Afla de AICI ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia acestuia.


Inca nu stii daca sa iti salvezi in calendar datele evenimentului Angajatori de TOP?

Rezultatele editiilor anterioare arata ca 100% dintre companiile prezente la evenimentele anterioare Angajatori de TOP au avansat discutii cu candidatii in vedea recrutarii si ca au recrutat un numar semnificativ de angajati. De asemenea, peste 80% dintre candidatii care au fost prezenti la ultimele editii au afirmat ca au gasit cel putin un job de interes pentru ei. Conform studiului Piata fortei de munca in 2017 realizat de portalul de cariera Hipo.ro, anul 2017 este probabil cel mai optimist de pana acum in ceea ce priveste piata fortei de munca, iar numarul mare de angajatori prezenti in cadrul celor doua editii Angajatori de TOP confirma acest lucru.

Tot nu esti convins daca merita sa iti faci timp sa vii pe 13-14 octombrie la CRAFT sau pe 20-21 la Sala Palatului? Te invitam sa vezi video-ul de mai jos. Suntem siguri ca la finalul acestuia primul tau gand va fi sa intri pe hipo.ro si sa te inscrii. 



Se anunta o toamna roditoare in ceea ce priveste reusitele profesionale, asa ca nu ezita sa te inscrii la eveniment. Participarea este gratuita, iar candidatii cei mai dinamici vor avea un start in cariera pe masura asteptarilor.


Nu uita: Cel mai scurt drum de la candidat la angajat incepe la Angajatori de TOP!

Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

LinkedIn