Noutati @ Angajatori de TOP

Premiul de la Angajatori de TOP 2017 si-a gasit posesorul



Atentie, participantii la targul Angajatori de TOP 2017 sunt rugati sa fie cu ochii in patru! A fost extras castigatorul telefonului Iphone 7, premiul oferit in cadrul concursului desfasurat primavara aceasta.

Toti candidatii care au considerat ca este timpul sa investeasca in dezvoltarea lor profesionala si au actionat in consecinta participand la cel mai mare targ de joburi din Romania au putut fi pe lista potentialilor castigatori ai premiului. Insa pentru ca Angajatori de Top se adreseaza tinerilor si profesionistilor care sunt intr-adevar motivati sa faca o schimbare in ceea ce priveste cariera lor, concursul a mai avut la baza o serie de reguli. Participantii au trebuit sa isi descarce de pe Hipo.ro CV-ul in format Barcode si sa il scaneze la cel putin o companie prezenta la Angajatori de TOP Timisoara sau Angajatori de TOP Bucuresti.

Suntem incantati sa va spunem ca 4777 de candidati au indeplinit aceste criterii si au fost cel mai aproape de gadget-ul momentului pus in joc. Extragerea s-a realizat folosind site-ul www.random.org, iar castigatorul premiului este Petruta Danaila din Bucuresti.

Felicitari, Petruta! Te sfatuim sa iti verifici adresa de mail mai des decat o faci de obicei si sa nu fii reticenta sa raspunzi la numerele de telefon pe care nu le ai salvate in agenda, la capatul celalalt putem fi noi dornici sa iti dam vestea cea buna. J

Ca sa intri in posesia premiului, din momentul in care te-am contactat prin intermediul celor 2 canale (mail si telefon), ai la dispozitie 10 zile pentru a veni la sediul nostru de pe Pitar Mos, nr. 6 sa il ridici. Te incurajam sa nu amani momentul pentru ca daca nu te incadrezi in termenul stabilit, premiul va fi reportat, vom face o noua extragere. In plus, credem ca va fi o experienta faina sa cunosti echipa din spatele evenimentului Angajatori de TOP. Noi abia asteptam sa te cunoastem. J

Pentru ca ne dorim ca procesul de extragere sa fie transparent, mai jos gasiti video-ul care surprinde pasii facuti pentru a identifica fericitul castigator al telefonului Iphone 7.

 


Va multumim tuturor pentru participarea la targul Angajatori de TOP! Urmariti-ne in continuare, toamna aceasta pregatim si mai multe surprize!


LinkedIn