Noutati @ Angajatori de TOP

50 de companii participante la Angajatori de TOP Timisoara ofera pachete de relocare



Esti in cautarea unei schimbari de cariera sau o schimbare de decor? Foarte multi angajatori recruteaza candidati care vor sa se relocheze si sunt in cautare de noi oportunitati de cariera. Desigur, trebuie luate in vedere foarte multe aspecte inainte de a ajunge la hotararea finala, dar noi iti prezentam 3 avantaje ale relocarii:

1.Mai multe oportunitati: Sansele progresului tau pot varia de la oras la oras. Spre exemplu, angajatorii dintr-un anumit oras pot avea o cerere mai mare pentru internal auditors, la un anumit moment, in timp ce alte companii pot fi in cautare de financial analyst. O cautare amanuntita te poate ajuta sa obtii postul pe care ti-l doresti cu adevarat.

2.Mai multa autoritate: Relocarea nu inseamna ca vei avea doar o sansa mai buna de a-ti gasi job-ul pe care ti-l doresti, dar vor fi si avantaje din punct de vedere al salariului, a bonusurilor, al pachetul de beneficii si al costurile relocarii pe care anagajtorul va fi dispus sa ti le ofere daca iei in considerare mutarea intr-un alt oras.

3.Noi experiente: Relocarea poate oferii bucuria de a explora un nou oras si entuziasmul de a lucra cu o echipa noua. Si pentru ca noii tai colegi, vor lucra fara indoiala, putin diferit fata de cum obisnuiai tu acasa, poti de asemenea sa inveti noi abordari de lucru.

Daca te simti pregatit pentru a face acest pas, Angajatori de TOP Timisoara iti prezinta oportunitatile de relocare, aduse de cei mai doriti angajatori din Banat.

In urma rezultatelor studiului “Cei mai doriti angajatori 2016” a reiesit ca principalele criterii care i-ar determina pe candidati sa se relocheze sunt pachetul de salarii şi beneficii oferit de compania respectiva. La această editie, Angajatori de TOP Timisoara, aproximativ 61% dintre angajatori ofera pachete de relocare pentru candidatii pe care ii selecteaza. Acest aspect demonstrează tendinta angajatorilor sa recruteze candidati bine-pregatiti din toate zonele tarii, dar sa pastreze, concomitent, nivele salariale satisfacatoare pentru angajatii lor.

Cu privire la pachetele de relocare pentru joburile pe care companiile le au deschise la Angajatori de TOP Timisoara, 41% ofera bonus de relocare, 21% dispun de o locuinta de serviciu sau acopera costurile.

Toate companiile prezente vor avea pozitii deschise in Timisoara, insa peste 50% dintre ele vor avea si oportunitati de cariera pentru cei cu planuri de relocare in orase precum: Bucuresti, Oradea, Arad, Sibiu, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Pitesti, Ploiesti, Iasi, Constanta sau Bacau.

Daca te-am facut curios, iata mai jos o lista cu o parte dintre companiile care iti ofera posibilitatea unor noi orizonturi: Flex, Continental, Adient, BearingPoint, Wipro Technologies, Coca-Cola HBC, IBM, ACI Worldwide, Huawei Technologies, Zoppas Industries Romania, Raiffeisen Bank, Azur.

Iar cateva dintre joburile pe care aceste companii le-au pregatit pentru tine, amintim: IOT/Java Developer (Sibiu si Bucuresti), Purchasing analyst with French si ASP.NET Developer (Bucuresti), Technical Management Trainee si Technician Operare Linie de Productie (Arad si Lugoj).

Daca esti in cautarea unui job, in Timisoara sau in alt oras, vino la cel mai mare targ de cariera din tara, Angajatori de TOP, pe 17-18 martie la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara. Te asteptam!
 
Inscriere Angajatori de TOP Timisoara

LinkedIn