Noutati @ Angajatori de TOP

Asigura-te ca CV-ul tau impresioneaza! Te ajuta gratuit un consultat HR la standul CV Experts



Cel mai scurt drum de la candidat la angajat incepe cu un CV care atrage atentia. Ti-ai pregatit  
CV-ul in format barcode pentru Angajatori de TOP Bucuresti, dar inca nu esti sigur daca va impresiona angajatorii? Nicio grija, noi iti sarim in ajutor! In cadrul celui mai mare targ de joburi te invitam la standul CV Experts, unde vei intalni specialisti in resurse umane, care se vor uita peste CV-ul tau si te vor ajuta sa il imbunatatesti.

Consiliere in cariera gratuita si feedback asupra CV-ului la standul CV Experts

Prezenti la standul CV Experts din cadrul Angajatori de TOP Bucuresti, specialistii in recrutare ofera sesiuni gratuite de consiliere in cariera. Continut, aspect, relevanta in raport cu angajatorii pe care ii vizezi sunt doar cateva dintre aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere. Specialistii HR iti vor oferi feedback si vor veni cu sfaturi despre cum poti atrage atentia angajatorilor prin intermediul CV-ului tau.

Cu cine te intalnesti la standul CV Experts

Vineri, 24 martie, intre 10:00 si 17:00, te invitam sa vii cu CV-ul tau in format Barcode la standul CV Experts, pentru a beneficia de consiliere in cariera oferita de:

       
                                                                                                              

                                                          


        Madalina Zaharia                                                                   Adriana Georgescu 
  Consilier in cariera certificat GCDF/                                   Consilier in cariera certificat GCDF/
Trainer acreditat/  Co-owner fullbloom                               
Trainer acreditat/Co-owner fullbloom


Daca vineri nu poti ajunge la targ, nicio grija! Noi te asteptam si sambata, 25 martie, intre 10:00 si 17:00, la Sala Palatului. La standul CV Experts te va intampina: Carmen Cuculescu - Consilier in cariera certificat GCDF/ Educational Consultant & Trainer at JuKaVa/ Colaborator fullbloom.


Pana la Angajatori de TOP, Adriana Georgescu iti raspunde la cele mai intalnite curiozitati legate de CV:

Care sunt cele mai importante aspecte pe care angajatorii le urmaresc in CV-uri?

„Diplomele si studiile conteaza de obicei mai putin pentru angajatori decat experienta si abilitatile tale. De asemenea, nu este suficient sa listezi o insiruire de locuri de munca sau proiecte in care ai fost implicat(a), ci e necesar sa mentionezi cat mai detaliat ce responsabilitati ai avut, ce rezultate ai obtinut si ce ai invatat. Cel mai util e sa depui putin efort si sa-ti personalizezi CV-ul in functie de fiecare job pentru care aplici (cel putin daca esti cu adevarat interesat(a) de job si iti doresti mult sa fii selectat pentru interviu).

Astfel, nu vei lista in detaliu toata experienta si abilitatile tale, ci vei detalia numai acele aspecte care se potrivesc cu cerintele listate de angajator in anunt. In acest fel, CV-ul nu va deveni excesiv de lung (ideal ar trebui sa te incadrezi in 1-2 pagini, iar daca esti la inceput, o singura pagina ar trebui sa fie mai mult decat suficienta) si cresc sansele ca recrutorul sa-ti parcurga CV-ul pana la sfarsit. Un CV trebuie sa fie usor de citit.

Personalizarea CV-ului e foarte importanta si in situatiile din ce in ce mai des intalnite ale joburilor cu sute sau chiar mii de aplicanti. In aceste cazuri, adesea, o prima selectie a CV-urilor pentru interviu este realizata automat prin cautarea de cuvinte-cheie si nu de catre o persoana care le citeste pe toate. Si atunci e foarte important ca in CV sa se regaseasca anumite cuvinte-cheie (sau cuvinte similare acestora) din anuntul creat de angajator.

Format Europass sau CV personalizat?

„Cu exceptia situatiilor in care in anunt se specifica clar sa trimiti CV-ul in format Europass, cel mai bine este sa ai un CV personalizat in care sa poti evidentia cele mai importante aspecte care te pun in valoare.

Cand aplici pentru un job de care esti cu adevarat interesat, ar trebui sa-ti adaptezi CV-ul astfel incat sa reiasa foarte clar potrivirea dintre pregatirea si experienta ta si cerintele jobului. Asa iti maximizezi sansele de a fi chemat la un interviu. Te poti inspira din rubricile Europass-ului pentru a-ti construi propriile rubrici si a te asigura ca nu iti scapa aspecte importante, dar fa-ti propria structura. De exemplu, daca esti la inceput si nu (prea) ai experienta de munca, trece mai intai rubrica „Educatie” si apoi experienta. Daca in schimb dispui de experienta relevanta de munca, incepe cu asta.”


Da-ti un exemplu al unui CV care a impresionat.

„Un CV care sintetizeaza intr-o singura pagina, printr-un design inspirat, cele mai importante informatii despre candidat: educatie, experienta, cursuri de formare, limbi straine, abilitati, referinte, date de contact. Desi CV-ul contine multe informatii, ele sunt relevante, iar pagina are un aspect aerisit. Candidatul transmite o imagine despre sine de persoana creativa, ordonata, atenta la detalii, cu un background solid. Inspira incredere prin grija pe care a acordat-o in conceptia si realizarea CV-ului.”

Nu uita sa iti actualizezi CV-ul si sa vii cu intrebarile pregatite pentru consilierii in cariera de la stand.

La Angajatori de TOP Bucuresti vor fi prezente 100 cele mai mari companii din Romania, care vor pune la dispozitie un total de 5.000 de joburi. Noi iti oferim gratuit consiliere in cariera, ajutandu-te sa te prezinti la targ pregatit si sa impresionezi angajatorii.

Pentru a beneficia de o experienta de calitate la standul CV Experts, precum si pentru a profita de un timp mai indelungat cu specialistii HR, recomandarea noastra este sa vii la stand in prima parte a zilei.

Asadar, te invitam la standul CV Experts din cadrul Angajatori de TOP Bucuresti. Profita de oportunitate si mareste-ti sansele de angajare!

Te asteptam pe 24 si 25 martie la Sala Palatului, incepand cu ora 10.00.

 

Inscriere Angajatori de TOP Bucuresti

 

LinkedIn