Noutati @ Angajatori de TOP

Zeci de surprize primavara aceasta la TechTalks Timisoara


Angajatori de TOP Timisoara revine pe 17-18 martie la Centrul Regional de Afaceri cu 80 de companii, 3000 de joburi, zeci de workshop-uri si conferinte, zona de consiliere gratuita in cariera, zona de testare a nivelului unei limbi straine si multe alte surprize.

Pasionatii de tehnologie sunt invitati si de aceasta data sa participe la TechTalks.

Prin intermediul sesiunilor TechTalks am creat mediul ideal schimbului de informatie in cadrul unor conferinte de specialitate si techlab-uri care acopera aspecte legate de Software Innovations, Embedded in Automotive Industry, IT Support, IT Consulting sau Telecommunications. Acesta vizeaza nu doar inovatiile din diverse subdomenii ale lumii Tech, ci si cele mai recente proiecte ale unor companii de top din Romania care-si desfasoara activitatea atat la nivel national, cat si international.

Iata 10 lucruri pe care le ratezi daca nu participi

  1. Sa fii simultan in papucii clientului si a companiei de IT! Cum? Experimentam toate etapele unui proiect de software in industria automotive, realizand experiemente pe roboti functionali cu platforma Arduino - Beespeed
  2. Abordam cu specialistii Nokia ultimele inovatii in materie de Internet of Things si contributia la realizarea unor lucruri SMART: SMART City, SMART Parking, Smart Waste, Smart Agriculture sau SMART BeeKeeping. 
  3. Elektrobit prezinta utilitatea sistemelor de cloud in contextul apariția in ultimul deceniu a unor noi sisteme și tehnologii bazate pe mobilitate si interconectivitate. Un pas in acest sens presupune atat permiterea interconectarii intre masini, cat si interactiunea dintre acestea si infrastructura rutiera sau alte sisteme.
  4. Alaturi de echipa Continental, ai ocazia sa afli mai multe MultiCore controllers si sa participi la un workshop interactiv unde vor fi explorate concept precum CPU load balancing, evaluarea performanței indicelui, timpul de raspuns, tehnici de utilizare a semafoarelor si conceptele de  transmitere a mesajelor.
  5. Experiemntam alaturi Cristian Gheghinescu , software architect la Visma Software, un exercitiu (kata) de Test Driven Development 
  6. Aci Worldwide ne prezinta cum va arata sistem anti-frauda de maine in contextul tranzactiilor online care cresc semnificativ. 
  7. Aflam de la specialistii IBM cum realizam managementul strategic al Informatiilor folosind IBM Watson
  8. Victor Popescu, antreprenorul cu peste 12 ani de experienta internationala in afaceri, va vorbi despre Cresterea Sustenabila in contextul unui business care a crescut cu cu 50% an de an timp de 2,5 ani. 
  9. Discutam cu speacialistii BearingPoint Romania cum atragem oamenii potriviti si cat de important este sa ii pastram 
  10. Tratam cariera specialistilor IT dintr-o perspectiva ampla de 365 zile, alaturi de specialistii Microsoft.
Numarul de locuri este limitat, prin urmare iti sugeram sa te inscrii cat mai repede posibil folosind linkurile de mai sus. Agenda actualizata este aici »

Pe langa conferinte si TechLab-uri, am pregatit si spatiul Innovation Corner, unde poti interactiona cu:

  • Zona de startup-uri, unde poti afla care sunt ideile de la care au pornit cateva dintre cele mai de succes afaceri   in Timisoara si cum au trecut acestea la nivelul beta
  • Zona de gadget-uri, unde te asteptam cu cele mai atractive drone, robotei, imprimante 3D, dar si alte                     dispozitive care vor schimba viitorul tech
 
Symme 3D – este proiectul ambitios al antreprenorului timisorean Calin Brandabur si al colegiilor sai: Bogdan Ciobotea, Vucomir Ianculov, Cristi Raita, Mihai Soare. In momentul de fata pentru Romania are o semnificatie aparte, deoarece Symme3D este prima imprimanta 3D pe sistem Delta proiectata si construita in totalitate in Romania.
Startup-up-ul va fi prezent in cadrul evenimentului TechTalks Timisoara, pe 17-18 martie. Daca vrei sa stii de unde a venit ideea proiectului, ce presupune imprimanta 3D, cum functioneaza aceasta, care sunt principalele diferente intre imprimanta 3D si una clasica, care sunt obiectele care pot fi realizate cu ajutorul acesteia, dar si care este materialul din care se fac obiectele, atunci nu trebuie sa ratezi evenimentul nostru.

Calin Brandabur (CEO-ul Symme 3D) te asteapta in zona de gadget-uri si este pregatit sa-ti raspunda la toate intrebarile, dar si sa-ti prezinte live ce poate sa faca imprimanta.  
 
 
Ninebot – reprezinta urmatoarea generatie de transport personal, un robot ce iti aduce placere unica in a-l conduce si care te face sa iesi in evidenta prin intermediul design-ului futurist. Are nevoie doar de curent electric pentru a functiona si de comenzi realizate simplu, prin miscarile corpului, pentru control. Este perfect pentru acele distante prea scurte pentru a fi parcurse cu masina, dar, totusi, prea lungi pentru a merge pe jos.
Atunci cand incerci pentru prima data un Ninebot si iti apleci usor corpul in fata sau in spate, sau atunci cand incerci sa te intorci, vei simti cum Ninebot este capabil sa-ti citeasca gandurile miscandu-se automat in directia dorita. In  plus, acesta protejeaza mediul si economiseste in acelasi timp efort si cheltuieli, produsul poate fi controlat extrem de precis si are la baza tehnologia AHRS (Attitude and Heading Reference System).
Oriunde, oricand, bucura-te de libertate, alaturi de Ninebot!

Vino la un Test Drive in cadrul evenimentului TechTalks.

 
The Hub este prima entitate VR din Romania. Sunt cei mai experimentati provideri de entertainment in realitate virtuala, ocupandu-se in ultimii doi ani cu evenimente private, de la teambuildinguri la workshopuri la parties. In afara de latura de entertainment providing, se extind in domeniul IT prin varii proiecte in curs de dezvoltare, atat VR, cat si web/mobile, si in PR/advertising prin initiativa Hub360.
 
Vor fi prezenti cu o unitate VR-un PC si un sistem HTC Vive in cadrul Innovation Corner.


Ne vedem la Centrul Regional de Afaceri pe 17-18 martie!

 
Inscriere Angajatori de TOP Timisoara

LinkedIn