Noutati @ Angajatori de TOP

Alatura-te Academiei Pepco!


 

Pepco te astepta in toamna aceasta la Angajatoti de TOP pe 14-15 octombrie la Bucuresti si 21-22 octombrie la Timisoara pentru a-ti prezenta conceptul propriei academii. Echipa Pepco cauta tineri ambitiosi, dornici de a-si construi o caiera alaturi de ei. 

Ce este Academia Pepco si cum se va desfasura?

Conceptul de Academia Pepco este complex si include un sistem avansat de “blended learning” pentru managementul din magazinele Pepco. Integrarea si dezvoltarea profesionala a managementului este prioritara pentru compania noastra si este considerata o investitie strategica pe termen lung. Programul consta in:

  1. Stagii de practica pe etape in magazinele de training,

  2. Cursuri de management si cultura organizationala a companiei

  3. Programe anuale de dezvoltare manageriala pe baza nevoilor identificate in activitatea operationala.
​Obiectivul principal al Academiei Pepco este acela de a asigura un management colaborativ eficient prin pregatirea cu atentie a angajatilor nostri. Nu in ultimul rand, obiectivul este ca orice angajat sa se simta apreciat si sa aiba de castigat atat pe plan profesional cat si personal prin programele Pepco de invatare continua.

Cine si cand participa in cadrul acestei forme de dezvoltare profesionale? Cine sunt trainerii?

In programul Academia Pepco sunt inscrisi automat toti angajatii companiei din management chiar din prima zi de munca. In acest concept este inclusa chiar si dezvoltarea angajatilor din pozitiile de executie din magazine, prin programe bine stabilite in etape de invatare impreuna cu echipele deja existente. Metodele sunt concentrate pe stagii practice de minim 3 luni si feedback documentat permanent.
Trainerii nostri sunt specialisti cu multa experienta in domeniu retail si leadership si training organizational. Ei insisi au trecut prin programe intensive de invatare si practica la sediul central al Pepco CEE, astfel incat asigura garantia performantei in training. 

Care sunt principalele subiecte pe care le aprofundeaza un participant al Academiei voastre? 

Subiectele aprofundate din Academia Pepco se concentreaza pe dobandirea in detaliu a cunostintelor despre procedurile de lucru, aplicatii si standarde - hard skills cat si partea de management eficient al magazinelor si a echipelor, leadership si comunicare - soft skills.
Care este agenda Academiei si care sunt domeniile cheie? Agenda cursurilor si a stagiilor de pregatire in Pepco este complexa si se concentreaza pe 3 mari domenii: PEPCooltura, Administrarea eficienta a unui magazin Pepco si Leadership.

Care sunt oportunitatile pe care le oferiti cursantilor si cum se transpun aceste oportunitati in cariera profesionala?

Aceste programe de dezvoltare sunt bine documentate si standardizate de companie la nivel european. Toti angajatii beneficiaza in aceeasi masura de informatiile si suportul necesar pentru dezvoltarea profesionala. Feedback-ul permanent este unul dintre marile avantaje ale acestui program. Participantii stiu in orice moment unde pot imbunatati activitatea si care sunt subiectele pe care trebuie sa se concentreze mai mult.
Cunostintele dobandite in Academia Pepco ii ajuta pe angajatii companiei sa performeze cu rezultate excelente in cariera profesionala, dar contribuie si la dezvoltarea personala a fiecaruia dintre ei.

Care sunt top 3 aspecte pe care le apreciati la participantii la Academia Pepco?

Atitudinea pozitiva, dorinta de invatare si profesionalismul dovedit in activitatea Pepco.  

Viziteaza standul Pepco in toamna aceasta la Angajatori de TOP!


LinkedIn