Noutati @ Angajatori de TOP

De la Lidl la lider: 4 pași pentru a ajunge Campion în Management


Primăvara aceasta, Lidl România participă la Angajatori de TOP Virtual intre 4-17 aprilie, cu oportunități de carieră inedite.


Iată câteva dintre oportunitățile disponibile:

Campionatul de Management

Responsabil Facility Manager

Specialist Contabilitate


Vizualizează lista completă a joburilor din cadrul Lidl România!

Află mai multe detalii despre etapele principale ale Campionatului de Management din interviul realizat de Hipo.ro!

Pentru al treilea an consecutiv, Lidl dă startul Campionatului de Management, un program special de dezvoltare profesională destinat absolvenților de facultate.
În cadrul campionatului, candidații selectați vor beneficia de un an întreg de formare profesională tip management trainee în departamentele și centrele Lidl (inclusiv în magazine), șansa de a participa la traininguri de specializare, îndrumarea unui specialist și, nu în ultimul rând, de satisfacția unui salariu foarte bun.
 
Pentru a înțelege mai clar cum poți aplica și participa la acest campionat ne-am gândit să-ți ilustrăm în patru pași simpli etapele principale.
 
PASUL #1 - ÎNSCRIEREA: Dacă ești un tânăr absolvent sau absolventă de facultate, cu profil economic, tehnic sau umanist, știi engleză foarte bine - limba germană fiind un plus – și poți călători prin țară, te poți înscrie în campionat pe site-ul oficial sau pe Hipo.ro până pe data de 30 aprilie.


 
PASUL #2 - RECRUTAREA: Procesul de recrutare ulterior presupune o discuție telefonică, o evaluare online și un interviu individual cu reprezentanții Lidl. Selecția finală va fi anunțată în luna iulie a acestui an. Află detalii despre cum va decurge procesul de recrutare pentru Campionatul de Management!


 
PASUL #3 - CAMPIONATUL: Dacă ai trecut cu brio de recrutare înseamnă ca esti deja printre cei mai buni și ai șansa să fii și mai bun. Începând din septembrie 2016 și până în octombrie 2017, vei avea parte de formare profesională completă și de un salariu cât se poate de bun.
 
Mai mult, un specialist Lidl îți va fi mentor pe tot parcursul etapelor din program și va avea grijă să îți descoperi și dezvolți la maximum aptitudinile pentru a atinge performanța. Totul cu ajutorul experiențelor practice și ale training-urilor de formare și dezvoltare a competențelor cheie: leadership, comunicare, organizare și planificare. Citește aici mai multe despre etapele de practică!
 
PASUL #4 - EVALUAREA: Campionatul de Management Lidl se încheie, ca fiecare competiție, cu o probă finală. În urma acesteia, cei mai buni dintre participanți vor primi o ofertă de angajare permanentă la Lidl pe o poziție adecvată abilităților și aptitudinilor lor. Pe scurt, un loc în Echipa de Succes Lidl.


 
Mult succes viitorilor campioni! Vă așteptăm la start! Aplică la Campionatul de Management!                                                                               
 

LinkedIn