Noutati @ Angajatori de TOP

Experiența Kaufland la Angajatori de TOP


Kaufland România continuă expansiunea și în această primăvară la Angajatori de TOP Virtual! Vizitează standul virtual în perioada 4-17 aprilie să descoperi oportunitățile inedite de carieră puse la dispoziție de echipa Kaufland.

Iata cateva dintre joburile deschise in cadrul companiei:

Kaufland Management Program

Functionar SAP

Analist (Procurari Interne)

Vizualizeaza lista completa a oportunitatilor de cariera la Kaufland Romania!


Ce înseamnă Kaufland în cifre?

Peste 10 ani de activitate în România, cu peste 100 de magazine la dispoziția clienților noștri, 2 depozite logistice și peste 17.000 de angajați mulțumiți.

Mai multe distincții oferite de institute specializate susțin afirmația că suntem un angajator atractiv și admirat pe piața forței de muncă. În anul 2015, Kaufland România este primul retailer food ce se regăsește printre cei 100 TOP Angajatori din România. Această certificare a fost oferită în urma rezultatului studiului „European Graduate Barometer” organizat de Institutul Trendence, ce evidențiază percepția pe care candidații o au față de companie.

Primăvara anului 2016 vine cu o altă veste bună pentru noi, devenim astfel singura companie din industria de retail căreia îi este recunoscut statutul de Angajator de Top printr-o certificare internațională acordată de institutul independent Top Employers Institute din Olanda.

Ce înseamnă experiența Kaufland la târgul de carieră Angajatori de TOP Virtual?

Târgurile de carieră sunt o oportunitate de angajare pentru toți candidații care își caută un loc de muncă în cadrul companiilor participante. Pentru noi, acestea reprezintă posibilitatea de a  interacționa activ cu potențialii candidați care vor să ne cunoască și să afle mai multe despre oferta noastră variată de joburi.

Suntem mai mult decât un retailer internațional de succes: suntem angajatorul care formează din mulți colegi o echipă, angajatorul care transformă joburile în locuri de muncă sigure și garantează astfel satisfacție deplină.

Ne face plăcere să stăm de vorbă cu tineri entuziaști și pasionați de dezvoltarea personală și profesională, pentru a le oferi  un mediu de afaceri profesionist în care să învețe de la colegii noștri aspectele practice  dintr-o companie multinațională, din industria de retail.

Ce spun noii colegi despre echipa noastră?

Ediția Angajatori de TOP din primavara anului trecut a adus în echipa Kaufland România 3 colegi noi, care în acest moment sunt în plin proces de dezvoltare în cadrul companiei. Ei ne povestesc mai jos ce i-a determinat să ne aleagă ca Top Angajator:

„Am vizitat târgul Angajatori de TOP din martie 2015, având Kaufland ca punct principal de interes. Mi-am depus CV-ul și am fost încântată să descopăr că la stand era o persoană pregatită să susțină interviuri în limba germană. Prima etapa a procesului de selecție s-a desfășurat repede, iar după alte 2 interviuri la sediul companiei, unde am avut ocazia să interacționez cu viitori colegi, m-am alăturat echipei pe jobul dorit”, susține Iulia Popescu, Asistent Manager.

„Am fost angajată în Kaufland după experiența târgului de joburi din București. Echipa prezentă la eveniment a reușit să creeze o atmosferă prietenoasă și deschisă față de candidați, în ciuda aglomerației și a zgomotului întâmpinat la locație. Întregul proces de recrutare s-a desfășurat în condiții optime și cu o atitudine profesionistă din partea echipei de recrutare. M-am bucurat nespus de mult când am aflat că mă voi alătura echipei, participând în programul de Trainee. După primele trei luni de activitate pot să vă împărtășesc sentimentul de învățare continuă de la colegii mei, dar și atmosfera prietenoasă în care se lucrează în organizație. Aceste lucruri mă determină să vin cu entuziasm în fiecare zi la birou, pentru a învăța lucruri noi!”, susține Salome Japiashvili, Trainee în Departamentul Financiar Administrativ .

Ce planuri avem pentru această primăvară?

Kaufland România continuă expansiunea și în această primăvară, de aceea ne propunem să atragem tinere talente în programele noastre de Trainee deschise în departamentele sediului central din București și în cadrul platformei logistice din Turda.

De asemenea, vom deschide aplicațiile pentru Kaufland Management Program, ce oferă tinerilor absolvenți o experiența completă de lucru într-o companie din industria de retail, având posibilitatea de a înțelege mecanisme și procese din departamente precum Logistică, Vânzări, Achiziții dar și Sediul Central.

Încurajăm și susținem oportunități care contribuie la o carieră de succes dedicată tinerei generații, iar în această direcție echipa noastră așteaptă cu interes evenimentul din București.

Ne puteți vizita pe site-ul nostru de carieră: www.cariere.kaufland.ro dar și pe pagina noastră de Facebook – www.facebook.com/kaufland.romania.cariere.

LinkedIn