Noutati @ Angajatori de TOP

Peste 1700 de joburi pentru candidatii cu background economic intr-un singur loc – Sala Palatului din Bucuresti – 25-26 martie



Editia din aceasta primavara este una aniversara pentru evenimentul din Bucuresti. 20 de editii, respectiv 10 ani,  prin care cel mai mare targ de cariera a adus fata in fata candidati determinati sa isi construiasca o cariera de succes si companii multinationale cu planuri importante de recrutare.

Evenimentul va avea loc in perioada 25-26 martie, la Sala Palatului.

Chiar daca in aceasta perioada accentul pe piata muncii se pune mai ales pe industriile IT si Telecom, Angajatori de TOP Bucuresti vine cu peste 1700 de joburi atractive in domenii ca Retail, Servicii si BPO, FMCG, Banking, HR, Audit sau Consultanta. Acestea sunt oferite de companii precum EY Romania, BCR, Accenture, KFC, Lidl Romania, Kaufland Romania, Unilever, PepsiCo, McDonald’s Romania, Auchan Romania, P&G sau Societe Generale European Business Services.

Oportunitatile disponibile in cadrul companiilor sunt dispuse pentru toate nivele de experienta: 17% dintre joburi sunt pentru candidatii senior, 28% sunt pozitii middle-level, in timp ce 56% sunt pentru candidatii entry-level.

Dintre pozitiile deschise putem enumera:

EY Romania Accenture KFC PepsiCo Daca vrei sa afli cat mai multe detalii despre companii si asteptarile acestora de la viitorii angajati, daca nu esti sigur de ceea ce iti doresti sau nu stii daca mediul de lucru este potrivit pentru tine, te invitam sa te inscrii la SkillShop-urile sustinute de reprezentantii companiilor cu scopul de a te indruma spre un start reusit: In cadrul evenimentului exista si o zona de consiliere in cariera pe baza de CV. La standul de CV Experts invitam consilieri in cariera care iti pot oferi feedback pe CV. Indiferent ca esti la inceput de cariera sau profesionist, sfaturile unui specialist te vor ajuta sa eviti eventuale greseli si sa te pregatesti mai bine pentru procesul de selectie.

Datorita acestor avantaje, sansele sa obtii rezultatul scontat cresc considerabil, indiferent de nivelul tau de pregatire. Accesul la eveniment este gratuit in baza preinscrierii pe www.hipo.ro. Dupa inscriere, scaneaza-ti CV-ul la cel putin o companie si castiga premiul.

Updateaza-ti CV pe Hipo.ro, descarca-l in varianta Barcode si vino cu entuziasmul la pachet!
 

LinkedIn