Noutati @ Angajatori de TOP

Programe inedite derulate de companiile participante la Angajatori de TOP 2015 pentru angajati

Oportunitatile de cariera inedite, care iti permit sa te dezvolti si sa cresti alaturi de compania pentru care lucrezi, nu vin doar cu pachetul salarial, ci si cu extrabeneficii gandite sa te ajute sa te integrezi mai bine in echipa, sa iti dezvolti anumite abilitati si, de ce nu, sa vii la birou cu zambetul pe buze in fiecare zi!

Pentru ca stiu cat de important este sa iubesti ceea ce faci, companiile participante toamna aceasta la Angajatori de TOP dezvolta astfel de programe pentru angajatii lor! Vino sa le cunosti pe:  
CHEP Romania este un lider global in domeniul sau de activitate, cu peste 7.500 de angajati la nivel international si clienti precum Procter & Gamble, Sysco, Kellogg's, Kraft, Nestlé, Ford and GM.
 
Daca vrei sa cunosti echipa CHEP Romania si vrei sa inveti cum sa iti atingi intotdeauna telurile, te invitam sa te inregistrezi gratuit la SkillShop-ul Inspiring careers - how to set your development goals and achieve them, ce va avea loc in cadrul Angajatori de TOP Bucuresti, pe 23 octombrie 2015.

Inscrie-te la SkillShop-ul Inspiring careers – how to set your development goals and achieve them »

Citeste si:

Productivitate si relaxare in acelasi spatiu - Sedii Cool la Angajatori de TOP 2015

Ce beneficii neobisnuite ofera companiile prezente la Angajatori de TOP Bucuresti angajatilor?

 


LinkedIn