Targul de cariera Angajatori de TOP revine in Bucuresti si Timisoara in octombrie 2015

Angajatori de TOP reprezinta cel mai mare targ de cariera pentru tineri profesionisti si reuneste la fiecare editie peste 160 de companii in Bucuresti, Iasi si Timisoara.

In toamna aceasta, targul de cariera revine cu doua editii fizice - Angajatori de TOP Timisoara si Angajatori de TOP Bucuresti - si una virtuala. Peste 140 de companii au confirmat deja participarea la aceasta editie. Ai din nou sansa sa fii fata in fata cu cei mai mari angajatori de pe piata fortei de munca si sa interactionezi cu reprezentantii lor.   
 


 

CONCURS

Pregateste-te pentru editiile din aceasta toamna din timp si Hipo te premiaza - actualizeaza-ti CV-ul si descarca-l in format BAR Code si participi automat la tragerea la sorti pentru un Apple iPhone 6, 16GB. Ce trebuie sa faci?
 • Angajatori de TOP Timisoara - Descarca-ti CV-ul BarCode pana pe 12 octombrie si scaneaza-l la cel putin o companie la evenimentul de la Centrul Regional de Afaceri Timisoara; 
 • Angajatori de TOP Bucuresti - Descarca-ti CV-ul BARCode pana pe 21 octombrie si scaneaza-l la cel putin o companie la evenimentul de la SalaPalatului din Bucuresti;

                                                   Intra in concurs >>


Angajatori de TOP Timisoara

Evenimentul va avea loc pe 16-17 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri, Timisoara, iar intrarea este GRATUITA. Daca esti un specialist cu experienta si iti doresti sa avansezi in cariera sau sa iti schimbi locul de munca cu unul pe masura pregatirii tale, la targ poti gasi mii de job-uri potrivite profilului tau. Daca esti student, poti accesa zeci de internship-uri sau programe de recrutare si de training adresate special studentilor si proaspat absolventilor, multe dintre ele fiind lansate la evenimentul Angajatori de TOP Timisoara. Pentru a avea acces la toate job-urile si programele disponibile, dar si pentru a fi primul care afla ultimele noutati despre targul de cariera Angajatori de TOP, actualizeaza-ti CV-ul pe Hipo si pregateste-te sa aplici.

Din raportul “Piata fortei de munca in 2015” realizat de Hipo.ro reiese faptul ca 74% dintre angajatori estimeaza o crestere a numarului de angajati din companie in 2015 raportat la 2014. Targul Angajatori de TOP reprezinta o oportunitate de a te face remarcat si de a intra in contact direct cu angajatorii. Motivatia de a lucra in domeniu a crescut ca importanta pentru angajatorii din Romania - demonstreaza-le ca vrei sa fac parte din echipa lor actualizandu-ti CV-ul si documentandu-te cu privire la companiile preferate pentru evenimentul din luna martie.

Angajatori de TOP Bucuresti

Pe 22 si 23 octombrie, la Sala Palatului, poti discuta direct cu reprezentantii de resurse umane ai companiilor preferate, in cadrul celui mai mare eveniment de cariera pentru profesionisti, Angajatori de TOP Bucuresti. Vino la cea de-a 18-a editie a targului sa te intalnesti cu peste 100 de companii medii si mari din Romania care recruteaza si afla totul despre job-urile si programele de internship disponibile.

75% dintre angajatorii care au participat la survey-ul Hipo vor dezvolta in 2015 programe pentru studenti, iar un sfert dintre acestia vor sa gaseasca peste 10 interni. O mare parte dintreaceste companii vor veni la Angajatori de TOP - aceasta este sansa ta sa pui bazele unei cariere in domeniul in care ai studiat sau care te pasioneaza. In ceea ce priveste locurile de munca pentru specialisti cu experienta, 89% dintre angajatori vor oferi in 2015 noi oportunitati de cariera, multi dintre ei marindu-si masiv echipa - cu peste 50 de angajati. Aplica la job-urile disponibile pe Hipo.ro, vino la targ si interactioneaza direct cu angajatorii si investeste in traiectoria ta profesionala.

De ce sa participi la Angajatori de TOP?

 • Ai acces direct la cele mai relevante oportunitati de cariera si la reprezentantii a peste 150 de companii de renume;
 • Poti participa la  sesiuni de dezvoltare profesionala: 
  • Skillshops pe teme de la comunicare eficienta la negociere;
  • TechTalks – conferinte si seminare pentru pasionatii de IT si tehnologie;
  • Conferinte si seminarii pentru absolventi si studenti cu potential;
 • Cu un singur CV BarCode poti aplica la toate pozitiile care te intereseaza. 

Editiile precedente

In primavara anului trecut, targul de cariera Angajatori de TOP a adus miilor de candidati cele mai mari companii de pe piata fortei de munca din Romania. Seminariile si conferintele organizate de angajatori le-au oferit participantilor detalii despre procesul de recutare si despre cultura lor organizationala precum si despre locurile de munca disponibile.

Timisoara

Editia cu numarul 6 a evenimentului din Timisoara a reunit 50 de companii multinationale, dintre care amintim Accenture, Adecco, AEM, Alcatel-Lucent, Ametras Services, Atos IT Solutions and Services, ATOSS Software, Beespeed, berg COMPUTERS, buw Romania, Carrefour Romania, Continental etc.

In total - peste 2.150 de pozitii deschise pentru toate nivelurile de experienta , in domenii variate precum: IT&C (33%), Inginerie (15%), Retail (10%), Automotive (10%), Agentii de recrutare (8%), Consultanta (6%), FMCG (4%), Servicii&BPO (4%), Financiar-Bancar (2%), Logistica si Transporturi (2%), Altele (6%).


Vezi in imagini cum a fost la editia precedenta Angajatori de TOP Timisoara

 

 
Editia cu numarul 18 a evenimentului din Bucuresti a reunit 100 de companii, dintre care Accenture, Adecco, ADP Group, Allianz Worldwide Partners, eMAG, Endava, Ericsson Telecommunications Romania, Microsoft, Oracle, P&G, PayU, Piraeus Bank, Prisum, Raiffeisen Bank, Renault Romania, Schneider Electric, SNC Lavalin, Societe Generale European Business Services etc.

Acestea au avut peste 4.000 de oportunitati de cariera deschise. In urma centralizarii informatiilor a reiesit faptul ca 41% dintre joburi au fost pentru candidatii entry-level, 39% dintre joburi pentru persoanele cu nivel mediu de experienta, iar 20% dintre pozitii s-au adresat candidatilor seniori, cu peste 5 ani experienta. Tot in cadrul evenimentului, participantii au putut aplica in exclusivitate la 80 de programe de internship & trainee. 

Cele 23 de Conferinte si SkillShops au fost sustinute de companii precum: DB Schenker, Humangest Group, Hewlet-Packard, Stefanini Romania, Allianz Worldwide Partners, Oracle, TELUS International Europe, Accenture, Societe Generale European Business Services, Computer Generated Solutions Romania, Genpact, McDonald`s România, JTI Romania, Coca - Cola HBC Romania, Kaufland România.

9 TechLab-uri si Conferinte TechTalks – o serie de conferinte dedicate pasionatilor de tehnologie – sustinute de companii ca Teamnet, Accenture si Vodafone Shared Services, IBM, BCR, eMAG, Bitdefender, Ericsson, Dell International Services.


Vezi in imagini cum a fost la editia precedenta Angajatori de TOP Bucuresti