Noutati @ Angajatori de TOP

Targul de cariera Angajatori de TOP revine in Bucuresti si Timisoara in martie 2015

Angajatori de TOP reprezinta cel mai mare targ de cariera pentru tineri profesionisti si reuneste la fiecare editie peste 160 de companii in Bucuresti, Iasi si Timisoara.

In primavara aceasta, targul de cariera revine cu doua editii fizice - Angajatori de TOP Timisoara si Angajatori de TOP Bucuresti - si una virtuala. Peste 130 de companii au confirmat pana acum participarea la aceasta editie. Ai din nou sansa sa fii fata in fata cu cei mai mari angajatori de pe piata fortei de munca si sa interactionezi cu reprezentantii lor.   

Angajatori de TOP Timisoara

Evenimentul va avea loc pe 13 si 14 martie, la Centrul Regional de Afaceri, Timisoara, iar intrarea este GARTUITA. Daca esti un specialist cu experienta si iti doresti sa avansezi in cariera sau sa iti schimbi locul de munca cu unul pe masura pregatirii tale, la targ poti gasi sute de job-uri potrivite profilului tau. Daca esti student, poti accesa zeci de internship-uri sau programe de recrutare si de training adresate special studentilor si proaspat absolventilor, multe dintre ele fiind lansate la evenimentul Angajatori de TOP Timisoara. Pentru a avea acces la toate job-urile si programele disponibile, dar si pentru a fi primul care afla ultimele noutati despre targul de cariera Angajatori de TOP, actualizeaza-ti CV-ul pe Hipo si pregateste-te sa aplici.

Din raportul “Piata fortei de munca in 2015” realizat de Hipo.ro reiese faptul ca 74% dintre angajatori estimeaza o crestere a numarului de angajati din companie in 2015 raportat la 2014. Targul Angajatori de TOP reprezinta o oportunitate de a te face remarcat si de a intra in contact direct cu angajatorii. Motivatia de a lucra in domeniu a crescut ca importanta pentru angajatorii din Romania - demonstreaza-le ca vrei sa fac parte din echipa lor pregatindu-ti CV-ul BAR Code pentru evenimentul din luna martie.

Angajatori de TOP Bucuresti

Pe 27 si 28 martie, la Sala Palatului, poti discuta direct cu reprezentantii de resurse umane ai companiilor preferate, in cadrul celui mai mare eveniment de cariera pentru profesionisti, Angajatori de TOP Bucuresti. Vino la cea de-a 18-a editie a targului sa te intalnesti cu peste 90 de companii medii si mari din Romania care recruteaza si afla totul despre job-urile si programele de internship disponibile.

75% dintre angajatorii care au participat la survey-ul Hipo vor dezvolta in 2015 programe pentru studenti, iar un sfert dintre acestia vor sa gaseasca peste 10 interni. O mare parte dintreaceste companii vor veni la Angajatori de TOP - aceasta este sansa ta sa pui bazele unei cariere in domeniul in care ai studiat sau care te pasioneaza. In ceea ce priveste locurile de munca pentru specialisti cu experienta, 89% dintre angajatori vor oferi in 2015 noi oportunitati de cariera. Mai mult, 10% dintre acestia isi maresc masiv echipa - cu peste 50 de angajati. Aplica la job-urile disponibile pe Hipo.ro si investeste in traiectoria ta profesionala.

De ce sa participi la Angajatori de TOP?

  • Ai acces direct la cele mai relevante oportunitati de cariera si la reprezentantii a peste 150 de companii de renume;
  • Poti participa la peste 40 de sesiuni de dezvoltareSkillshops pe teme de la comunicare eficienta la negociere,TechTalks – conferinte si seminare pentru pasionatii de IT si tehnologie, Conferinte si seminarii pentru absolventi si studenti cu potential;
  • Cu un singur CV BarCode poti aplica la toate pozitiile care te intereseaza. 

Editiile precedente

In toamna anului trecut, targul de cariera Angajatori de TOP a adus miilor de candidati cele mai mari companii de pe piata fortei de munca din Romania. Seminariile si conferintele organizate de angajatori le-au oferit participantilor detalii despre procesul de recutare si despre cultura lor organizationala precum si despre locurile de munca disponibile.

Editia cu numarul 5 a evenimentului din Timisoara a reunit 45 de companii multinationale, dintre care amintim Microsoft, Accenture, Frontier Silicon, Alcatel-Lucent, Continental, Atos IT Solutions and Services, Zoppas Industries Romania & Sipa Engineering Romania, KPMG, AMIQ, Business Partners. 

In total - peste 1350 de pozitii deschise pentru toate nivelurile de experienta , in domenii variate precum: Dezvoltare Software, Inginerie, Telecom, Suport Tehnic, Consultanta, Relatii cu Clientii, Achizitii, Contabilitate, Bancar, Vanzari, Transporturi, Resurse Umane, Marketing si Legal. Pentru prima data, targul Angajatori de TOP a gazduit o conferinta speciala “TechTalks”, adresata profesionistilor din domeniul IT, cei interesati de Web Design sau Mobile Development.

Vezi in imagini cum a fost la editia precedenta Angajatori de TOP Timisoara

 

LinkedIn