Cei mai doriti angajatori in anul 2014

Studiu “Cei mai doriti angajatori” dezvoltat de divizia de consultanta Brainspotting a ajuns in 2014 la cea de-a 9-a editie. Cel mai cuprinzator instrument de pe piata care masoara gradul de atractivitate a brand-urilor de angajatori si asteptarile pe care le au tinerii a fost realizat pe un esantion de 14.800 de persoane din toata tara, in perioada februarie – martie 2014. Acestia sunt atat studenti, cat si profesionisti cu studii universitare.

In topul celor mai doriti angajatori, primele 4 pozitii au ramas constante comparativ cu anul 2013: Oracle, Google, Microsoft si Continental.  Angajatorii din FMCG & automotive au urcat anul acesta in topul preferintelor studentilor si profesionistilor, iar in top 20 au intrat si Hella si Unilever.

No. Cei mai doriti angajatori in 2014 Cei mai doriti angajatori in 2013
1. Oracle Oracle
2. Google Google
3. Microsoft Microsoft
4. Continental Continental
5. IBM OMV Petrom
6. OMV Petrom IBM
7. P&G BCR
8. Coca-Cola Orange
9. Vodafone P&G
10. Orange Coca-Cola


Din studiul realizat de Brainspotting a reiesit ca tinerii cu background economic isi doresc un loc de munca in Consultanta, Banci / Servicii financiare, Audit / Contabilitate si Media / Marketing / Cercetare de piata / Publicitate. Pe de alta parte, tinerii cu background tehnic (IT sau Inginerie) isi doresc sa lucreze in domeniul dezvoltarii software, automotive, oil & gas.

Contact
Pentru mai multe detalii despre studiul  « Cei mai doriti angajatori » si informatii despre cum va poate ajuta acesta in stabilirea si consolidarea strategiei de employer branding, puteti lua legatura cu:
Luminita Fediuc, HR Consultant
Phone: (+40)755.022.767
E-mail : luminita.fediuc@brainspotting.ro

Despre Brainspotting
Brainspotting este prima companie specializata in recrutare si selectie IT&C din Romania. In peste 13 ani de experienta, au lucrat cu peste 400 de clienti globali si locali pentru atragerea de talent in operatiunile existente pe piata sau pentru deschiderea de centre noi de operatiuni. Detin un portofoliu unic de servicii pe piata din Romania ce include consultanta in employer branding, dezvoltarea de strategii de recrutare si talent mapping. Din 2010, Brainspotting este partener IBM Kenexa pentru produse si servicii inovative care ajuta companiile in atragerea si retentia de talent, evaluare si managementul performantei.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI