Macromex

Site www.macromex.ro
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/macromex


Macromex este unul dintre cei mai mari jucatori din industria de food din Romania, care activeazade peste 20 de ani pe segmentul produselor cu temperatura controlata.

Misiunea Macromex este de a-i oferi consumatorului o experienta superioara, punandu-i la dispozitie produse inovatoare, de o calitate desavarsita. In tot ceea ce facem punem accentul pe inovatie, calitate constanta si un stil de viata sanatos.

Compania are in portofoliu o serie de branduri proprii care s-au remarcat prin inovatie si care au devenit rapid extrem de relevante pe segmentul lor: Edenia - brandul multi-categorie de produse congelate de o calitate superioara, lider pe segmentul premium, LaStrada - brandul care a adus moda in industria inghetatei, devenind prima inghetata prêt-à-porter din lume, Corso - inghetata cool a noii generatii.

Gama de produse este intregita si de alte branduri proprii Macromex - Gruia, Azuris, Casa Gruia, dar si de brandurile partenere - La Lorraine, Dr. Oetker, President, Akadia, Philadelphia, Farm Frites, Mars Ice Cream.
Meet our new HQ @D’Or Office


 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Macromex

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Macromex

Companie Oras(e) Data