10 motive pentru care să alegi Tenaris

Știai că brand-ul nostru, Tenaris, înseamnă tenacitate? Ei bine, da! Reprezintă determinarea noastră de a atinge obiectivele ambițioase pe care ni le-am stabilit și de a deveni cei mai buni în tot ceea ce facem.

Fideli acestei definiții, am ajuns să fim lider global în producția și furnizarea de produse tubulare și servicii utilizate în activități de foraj, echipare a sondei și exploatare a petrolului și gazelor, transportul petrolului și gazelor, în sectorul energetic și petrochimie, aplicații industriale și auto-moto specializate și suntem prezenți în peste 30 de țări din întreaga lume.

Și cum o imagine spune mai multe decât 1.000 de cuvinte, te invităm să urmărești materialul video următor, pentru a înțelege mai bine ce facem:

Brand-ul TenarisSilcotub a fost creat în anul 2004, când Tenaris a integrat Silcotub SA,  companie fondată în 1977 sub denumirea Întreprinderea de Țevi Zalău și, anul următor Donasid SA, parte a fostului Combinat Siderurgic Călărași, înființat în 1976, două companii cu peste 40 de ani de istorie în România. Atunci, Tenaris și-a luat un angajament pe termen lung față de România și industria autohtonă, demarând un program amplu de investiții în noi capacități de producție și tehnologii de ultimă generație cu standarde exigente de calitate, siguranță și protecție a mediului, și în dezvoltarea de noi produse și servicii cu valoare adăugată mare care până în prezent însumează peste 500 de milioane USD.

TenarisSilcotub reprezintă acum o echipă de 1.600 de oameni, care lucrează în cele 3 unități de producție din Zalău, Călărași și Câmpina, în centrele de servicii din Ploiești, Popești Leordeni și Cluj-Napoca și în birourile comerciale din București.

Iată 10 motive pentru care să alegi Tenaris:

  1. Lider mondial în industria de profil. Poți lua parte la modelarea viitorului Tenaris și la consolidarea poziției de lider pe piață.
  2. Pentru noi, oamenii fac diferența. Vei fi parte dintr-o echipă de profesioniști unită în atingerea obiectivelor comune, dinamică, mereu deschisă la lucruri noi și care împărtășește cunoștințe. În plus, cu toții căutăm permanent soluții să ne facem treaba mai bine.
  3. Un loc de muncă sigur și cu grijă față de mediu. Siguranța oamenilor este prioritate zero pentru noi! Adoptăm modele și tehnologii pentru siguranța și sănătatea tuturor celor care lucrează pentru noi sau folosesc produsele noastre,  precum și soluții pentru a reduce impactul activităților noastre asupra mediului.
  4. Partener de încredere al comunității. Pornind de la convingerea că un proiect industrial de lungă durată înseamnă să creștem alături de comunitate, investim permanent în educație, sănătate și cultură.
  5. Un loc unde îți poți valorifica pe deplin potențialul. Știm cât este de important să îți oferim șansa de a învăța și a dezvolta noi abilități în diferite poziții și domenii de activitate.
  6. Diferențele ne fac mai puternici. Suntem o echipă în care diversitatea este la ea acasă. Indiferent de gen, vârstă, naționalitate și cultură, suntem uniți în angajamentul nostru față de excelență.
  7.  Învățarea la rang de artă. La noi poți face schimburi de cunoștințe, experiență și bune practici cu colegi din toate colțurile lumii.
  8. Răsplătim performanța. Promovăm oamenii pe baza performanței lor, a experienței, aptitudinilor, abilităților interpersonale și angajamentului față de ceea ce fac.
  9. Compensații competitive. Pachetul de compensații oferit de noi este poziționat competitiv în fiecare piață în care activăm.
  10. Privim spre viitor. Investim continuu în fabricile și centrele noastre de servicii, în cercetare legată de îmbunătățirea proceselor și dezvoltarea de noi produse și în dezvoltarea oamenilor. Sustenabilitatea este un angajament al nostru pe termen lung și punem accent pe aceste aspecte în toate activitățile noastre.

Dacă vrei să afli mai multe despre noi, poți răsfoi secțiunea de noutăți, site-ul nostru Tenaris.com sau ne poți urmări pe Facebook și Instagram. si Undelucram.roUndelucram.ro
    

Calarasi, Campina, Zalau
Inginerie

Joburi TenarisSilcotub:

Accounts Payable Analyst - Italian

TenarisSilcotub
1 - 5 ani experienta
Cluj Napoca,

Junior Industrial Planning Analyst

TenarisSilcotub
0 - 1 an experienta
Calarasi,

Junior Automation Engineer

TenarisSilcotub
0 - 1 an experienta
Zalau,

Junior Production Engineer

TenarisSilcotub
Student/Absolvent
Zalau, Job national

Junior Process Technology Engineer

TenarisSilcotub
Student/Absolvent
Zalau, Job national

Global Trainee: programul care te pregătește să fii lider

TenarisSilcotub
Student/Absolvent
Calarasi, Campina, Zalau, Job national

Junior Quality Engineer (Metallurgy)

TenarisSilcotub
0 - 1 an experienta
Zalau,

Junior Production Engineer - SteelShop

TenarisSilcotub
0 - 1 an experienta
Calarasi,

Business Coordination Analyst (Pricing)

TenarisSilcotub
peste 5 ani experienta
Baia Mare, Bistrita, Zalau,

Junior Metallurgy Engineer

TenarisSilcotub
0 - 1 an experienta
Zalau,

Junior HealthSafety Engineer

TenarisSilcotub
0 - 1 an experienta
Zalau,

Junior Maintenance Engineer - SteelShop

TenarisSilcotub
0 - 1 an experienta
Calarasi,

Locuri de munca TenarisSilcotub